Fleecetæpper til de hyggelige stunder

En fleeceplaid skaber hygge og varme i sofaen på kolde vinterdage, eller på terrassen i de sene sommeraftener. Tæppet kan desuden bruges som en del af indretning og pynte på et armlæn eller i en kurv. Et fleecetæppe kan du også med fordel tage med udenfor til at slappe af på græsset i haven eller til skovturen. Køb nyt tæppe i fleece hos JYSK. Vi har et stort udvalg i mange farver, små og store størrelser, tykkelser og mønstre eller frynser. Så du finder nemt et tæppe der passer til dit behov.

16 produkter
    16 produkter

    Fleecetæpper til ude og inde

    En fleeceplaid er en hurtigt måde at få varmen på - uanset om du sidder i sofaen eller havestolen. Fordelen ved fleecetæppet er, at det er nemt at vaske (tjek altid vaskeanvisning). Det er derfor ideelt at bruge på terrassen eller altanen på de kølige dage og aftener. Den fordelagtige pris gør, at man nemt kan have et par ekstra tæpper liggende, så der også er til gæsterne.

    Hos JYSK har vi et stort udvalg af fleecetæpper i mange forskellige farver og design. Så uanset om du er til farverige blå, grønne, røde eller rosa tæpper eller rolige nuancer som beige, lysgrå, hvid eller grå - så har vi et tæppe der passer ind i din bolig og udemiljø.