Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Pige der løfter en legetøjsflyver

Tjekliste til flyrejsen

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Rejse, Hoteller, Ferie

Ferien er lige om hjørnet, og hvis du er ligesom os, pakker du først for børnene og derefter for din partner. Du fortsætter med at pakke toilettaskerne og til sidst pakker du dine egne ting. Men det er en god idé at bruge lidt tid på at tænke igennem, hvad der vil gøre din rejse god. Vi har samlet nogle rejsetips, der får flyveturen til at glide glat og gør ferieopholdet problemfrit.

Sådan pakker du flydende toiletartikler

Der er begrænsninger på mængden af væske, som du må medbringe i håndbagagen. Drikkevarer tæller som væske, men også shampoo, solcreme, hårspray, tandpasta, kosmetiske cremer eller geler og alt andet, der har væske-, gel- eller pastaform. Det skal opbevares i en gennemsigtig plastpose med en maksimal kapacitet på 1 liter. Ingen af beholderne i posen må kunne indeholde mere end 100 ml. Væske, der sætter alarmen i gang under sikkerhedskontrollen, kræver yderligere kontrol - og det er du nok ikke interesseret i. Køb dig derfor et rejsesæt, der opfylder kravene, så du kan boarde flyet uden problemer.

Sørg for, at din kuffert skiller sig ud

Hvis du ikke har plads til alle dine ting i håndbagagen, skal du tjekke din kuffert ind, og så kommer du også til at vente på, at den viser sig på bagagetransportbåndet. Sørg for, at den er let at genkende – køb en kuffert i en usædvanlig farve, eller sæt et farvestrålende bånd på den, du har.

Hold varmen på flyet

Aircondition på et fly er ofte meget effektivt - med andre ord er der træk. Du kan holde varmen ved at pakke et varmt tæppe og ekstra strømper til turen.

Husk underholdning til børnene

Når du flyver med små børn, så tag bøger med til at højtlæsning, malebøger og små spil. Hvis du også tager en tablet eller en bærbar computer med, er der en chance for, at du selv får mulighed for at slappe lidt af, mens de ser film eller spiller spil.

Hvordan man sover godt på et fly

På en lang flyvetur kan du få lyst til en lille lur, så du ankommer veloplagt og klare til nye eventyr. Med en støttende nakkepude kan du få en behagelig søvn og undgå at vågne op sidst på turen med stiv nakke.

Tag ørepropper med

De er så små, men deres virkning er enorm. Ørepropper er svaret, hvis du spekulerer på, hvordan man får ro til at sove på et fly. De kan også være nyttige på et hotelværelse med højrøstede naboer.

Hold på hygiejnen

Hvis du bekymrer dig om tidligere gæster, der har brugt din pude på en flyvetur eller et hotelværelse, kan du tage din egen pudebeskytter med dig og få en ren og bekymringsfri søvn.

Lider du af jetlag? Læs vores tips her.