Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

Seks kundeservicesupportere, der giver god kundeservice over telefonen og via e-mail

JYSKs kundeservice hjælper dig med online shopping

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Kundeservice

Hvis du ikke har tid til at besøge en af ​​vores butikker, eller foretrækker du at handle hjemmefra? Vores kundeservice supportere gør det nemt at finde det rigtige produkt online. De er klar til at guide dig og hjælpe med svar på spørgsmål om vores produkter.

Som en del af god kundeservice fokuserer de på at finde det rigtige produkt til netop dig og dine behov. Vores kundeservicesupportere gennemgår den samme oplæring som vores butikspersonale. Både kundeservicesupportere og butikspersonale bliver "uddannet" i vores produkter. Derudover gennemgår vores kundeservicesupportere specielle træningsforløb skræddersyet til dem.

De har en bred viden om vores ”Kun online”-sortiment, så du kan føle dig sikker, når du handler på JYSK.dk.

Se vores "Kun online"-sortiment

Når du er i kontakt med vores kundeservicesupportere, er hverken de eller du i stand til at fysisk at røre ved produkterne - men dette er øjeblikket, hvor de får chancen for at vise deres ekspertise. De bruger al deres viden og notater fra deres træningsforløb samt deres detaljerede produktdatabase til at finde det ideelle produkt til dig.

Online shopping med vores eksperter ved hånden

For at kunne levere den bedst mulige service starter vores kundeservicesupportere deres ansættelse med en uge i en JYSK-butik. I de følgende år besøger de regelmæssigt vores butikker og arbejder der en dag eller to, så de holder sig ajour med aktuelle tendenser, sortiment og kundebehov. Kundeservicesupporterne hjælper også JYSK-butikker med at samle nye produkter og derved få viden, der gavner vores kunder, hvis de har problemer med at samle et nyt JYSK-produkt.

Kundeservicesupportere besøger JYSK-butikker

Udover at finde de rigtige produkter til dig og dine behov, kan vores kundeservicesupportere også rådgive dig om montering og vedligeholdelse, så du sparer tid og dine JYSK-produkter holder endnu længere.

Ønsker du en nem og overskuelig shoppingoplevelse, kan du kontakte vores kundeservicesupportere på vores chat. Du finder chatboksen i nederste højre hjørne på JYSK.dk.