Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Et krom bord, et lille vægskab og en puf med opbevaring

Indkøberens favoritter inden for nye små møbler

Dato:

Kategori: Indretning

Susanne Bank har i mange år været indkøber inden for små møbler hos JYSK. Vi har netop fornyet vores sortiment, så det er oplagt at høre, hvilke der er hendes favoritter? Susanne foreslår hurtigt 3 nye produkter: et hjørnebord i krom, et lille vægskab i bambus og en puf med opbevaring. ”I hvert af disse tre produkter føler jeg, at design, materialer og farver går op i en højere enhed,” siger Susanne og afslører lidt flere detaljer:

CURVEY: Hjørnebord i krom  

Et krom bord med en blomsterpotte og to puder på gulvet


”Designet på dette hjørnebord er inspireret af teknisk innovation, men har samtidig et retro-look, som de af os, der længes tilbage til 80'erne, virkelig kan sætte pris på. Materialerne er skinnende krom og glas - materialer, der er trendy igen efter en pause på 30-40 år.”

Hvis du mangler et sidste touch til stuen, kan CURVEY være bordet, der er både praktisk og som skaber personlighed. ”Det er virkelig alsidigt,” siger Susanne: ”Du kan bruge det i din stue til kaffekoppen og magasiner. Eller du kan bruge det i soveværelset som et sengebord. Jeg er også sikker på, at din teenager vil elske det.”

SPLIT: Grå puf med opbevaring

Grå puf med opbevaring og et rullebord med vase, lysestager og blomsterpotte


”Ligesom CURVEY har puffen SPLIT en ”ren” form med et industrielt og klassisk touch,” siger Susanne, mens hendes hånd stryger over betrækket i grå velour. ”Den har et flot udtryk, den føles behagelig, den har en dejlig størrelse og som en bonus har den plads til opbevaring. Og så er den en tre i én løsning; Du kan bruge den til at hvile fødderne på, du kan bruge den som siddeplads (det kan bære op til 110 kg), og du kan opbevare børnenes legetøj, fjernbetjeningerne eller en plaid i den.”

TREND: Lille vægskab i bambus

Lille vægskab med kopper i forskellige farver


Og nu til et helt andet look. ”Her har vi et sødt lille vægskab, sat i verden for, at du kan vise dine smukkeste ting frem, begynder Susanne. ”Det er lavet af bambus og har glasdør og glas i siderne, så lyset kan skinne på dine kæreste ejendele: Børnenes kreationer, souvenirs fra en fantastisk ferie eller hvad du nu har lyst til. Du kan også hænge skabet i badeværelset og bruge det til parfume eller smykker. Eller hvad med bruge det i køkkenet til fine kopper eller skåle?”

Se også vores indkøbers 3 favoritnyheder inden for interiør