Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SPAR 20-50% PÅ ALLE INDENDØRSMØBLER I WEEKENDEN*

KØB NU
Lille væghylde med nips, ovalt spejl og hjørnebord af metal og glas i en entre og indsat billede af Susanne Bank

Indkøberens favoritter inden for nye små møbler

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Hylder, Hjørnebord, Spejle

Susanne Bank brænder for både design og kvalitet - to nøgleområder i hendes stilling som indkøber inden for små møbler hos JYSK. Derfor har vi spurgt hende, hvilke der er hendes 3 favoritter i vores nye sortiment: ”Noget af det mest spændende, som alle tre produkter har til fælles, er det stramme, industrielle look,” begynder Susanne.

SQUARE hjørnebord og PIPING ovalt spejl

Entre med ovalt spejl, hjørnebord i metal og glas og en sølvfarvet vase

 


”Vores nye hjørnebord, SQUARE, vil helt sikkert tiltrække sig masser af opmærksomhed,” siger Susanne. ”Designet har referencer til 80'erne, der er blevet supertrendy igen. Den kvadratiske form, som har givet bordet sit navn, metallet og glaspladen skaber en smuk helhed, og du kan bruge det mange steder: I soveværelset som et sengebord, i stuen som et hjørnebord eller i entreen som et lille konsolbord,” siger Susanne og fortsætter med at beskrive sin næste favorit:

“Entreen er også et perfekt sted at hænge spejlet ”PIPING”. Det har en smuk, organisk form, der er en perfekt kontrast til det firkantede SQUARE hjørnebord. Men du kan også sagtens bruge spejlet for sig selv: I soveværelset, på teenageværelset eller andre steder, hvor du vil tilføje et stilfuldt strejf,” siger Susanne, inden hun fremhæver egenskaberne hos sin sidste favorit i det nye JYSK-sortiment.

 

PLACE ME væghylde

Lille væghylde med duftlys, kunstig plante og batterilampe


”Jeg synes, at denne lille væghylde har et sødt og ”stramt” udtryk på samme tid,” siger Susanne. ”Det er en af vores tidligere praktikanter her på JYSK, der har designet den, Camilla Randrup Sejr. Hun studerer møbeldesign på VIA Design i Herning, og vi nyder virkelig at se nye designeres ”take” på skandinavisk design, som vi jo elsker her hos JYSK. Denne hylde består af en træplade med en petroleumsfarvet laminatoverflade og et sølvfarvet stålophæng. Med sit enkle design passer hylden ind overalt, uanset hvilken stil du ellers har i dit hjem.”

De nye produkter kan købes online fra 26. januar og i vores butikker fra 12. februar.

Se også vores indkøbers 3 favoritnyheder inden for interiør