Møbeldage - Spar op til 50%

Have loungesæt på en stor terrasse

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Leder du efter et loungesæt til din terrasse eller altan, er VONGE et glimrende valg – spørg bare vores kunder: De giver VONGE-kollektionen en vurdering på mindst 4 ud af 5 stjerner på JYSK.dk.

VONGE fås i forskellige udgaver: et fem-personers loungesæt, et seks-personers loungesæt med højdejusterbart bord, et fem-personers loungesæt med hurtigtørrende hynder og som positionsstol. Alle produkter i VONGE-kollektionen har ekstra tykke luksuspuder med slidstærkt betræk. Lad os se på de anmeldelser, som vores kunder skriver:

VONGE have loungesæt til seks personer

Havesofa med højdejusterbart havebord

VONGE seks personers loungesæt har et højdejusterbart havebord, som du kan sætte til enten 44 eller 67 cm i højden. Læs mere om fordelene ved et justerbart havebord.

Havesofaen har plads til seks personer og kan spejlvendes, så den passer bedst på din terrasse. VONGE loungesæt til seks personer har en samlet vurdering på 4,4 stjerner og får 5 stjerner fra denne tilfredse kunde på JYSK.nl:

“Loungesættet er som forventet, dejlige tykke puder! (...) Elsker at bordet er højdejusterbart!”

VONGE fem-personers loungesæt med hurtigtørrende hynder

Dette VONGE fem-personers loungesæt har hurtigtørrende hynder med  et vandtæt lag på indersiden, der forhindrer vand i at trænge ind. Det gør livet nemmere for mange haveejere, når de slipper for at hente hynderne ind i regnvejr – bl.a. denne belgiske kunde, der skriver en 5-stjernet anmeldelse på JYSK.be:

“Vandtæt udendørs loungesæt med fremragende værdi for pengene...”

Læs mere om vores havemøbler med hurtigtørrende hynder

VONGE positionsstol

Positionsstol på en terrasse ved havet
Loungestol VONGE sort
1750,-/stk.
2499,- /stk.
Laveste pris 30 dage 2499,- /stk. (-30%)
Et godt tilbud
Spar 30%

VONGE positionsstolen har trinløs justering af stoleryg og benstøtte, så du kan finde den helt rigtige stilling til solbadning. En af vores norske kunder efterlader en 5-stjernet anmeldelse og disse ord på JYSK.no:

“Meget tilfreds med købet af 2 VONGE justerbare stole. God siddekomfort selv for høje mennesker! Helt klart prisen værd :)”

VONGE fem-personers loungesæt

VONGE 5-personers loungesæt består af en tre-personers havesofa, to loungestole og et bord. Vi anbefaler, at du opbevarer puderne indendørs i regnvejr og om vinteren. Loungesættet har været en bestseller i JYSK siden 2019 og er det fortsat. Denne tjekkiske kunde leverer noget af forklaringen sammen en 5-stjernet anmeldelse:

„Meget komfortable, rummelige sæder. Nem og hurtig montering.”

Kombiner med VONGE solseng

Hvis du ønsker at slappe af på terrassen eller altanen denne sommer, kan du supplere med VONGE solsengen. Hynden er hurtigtørrende, og det betyder, at du kan lade den ligge i kortere perioder med regnvejr. Hynden vil tørre i løbet af et par timer, afhængigt af vind og temperatur.

Få flere tips til at vælge den rigtige solseng

Solseng med hurtigtørrende hynder
Solseng VONGE B75xL210 hurtigtørrende hynde sort
2000,-/stk.
3299,- /stk.
Laveste pris 30 dage 3299,- /stk. (-39%)
Et godt tilbud
Spar 39%

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Guide: Sådan vælger du de rette havestole

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

Guide: Vælg de rette materialer til dine havemøbler

I rampelyset: UGILT-kollektionen

I rampelyset: UGILT-kollektionen