Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Lanterne i messing look med stearinlys, stor glasvase, nisse og dybrød pude

Hyggelig jul i ny Nordic Mood kollektion

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Juletraditioner

 

I oktober 2020 præsenterer vi en ny julekollektion i alle JYSK-butikker og online. Temaet i år er ”Den hyggelige jul,” forklarer Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

"Med vores nye Nordic Mood-kollektion ønsker vi at inspirere vores kunder til, hvordan de skaber en hyggelig julestemning i deres hjem. Med røde og grønne farver i fokus er vi gået efter en klassisk og moderne følelse med inspiration fra naturen,” siger Tina Nymann.

 

Stor glasvase og lille rødt juletræ i papir


Den dybrøde farve ses på det elegante mini juletræ PYROP og vasen FELIX i grønt glas komplementerer den perfekt.

”Personligt synes jeg, at nisserne er rigtig cute, men jeg elsker også den dybrøde farve, der symboliserer jul for mig,” siger Tina Nymann.

Nisse der sidder på en træbjælke, omgivet af pyntepuder og en gylden lanterne


Ideer til juleindretning, der også kan bruges resten af året

Naturen spiller en vigtig rolle i den nye Nordic Mood kollektion, og det er tydeligt i adskillige produkter. Pyntepuden KIMBERLIT har et mønster af små kviste og andre produkter er lavet af naturlige materialer som papir eller glas. Du kan understrege det rustikke look ved at dekorere NUUMIT lanternen med kogler eller ved at fylde FELIX vasen med grene. Med lidt diskret glimmer og skinnende messing kommer der balance i det rå udtryk.

Gylden lanterne med stearinlys og grankogler indeni


“Nogle af produkterne er meget julede, mens andre kan bruges hele året rundt,” siger Tina. NUUMIT er et perfekt eksempel på et produkt, der også vil skabe hygge på en varm sommeraften.

Læs mere om vores julesortiment

Om Nordic Mood

Produkterne i Nordic Mood kollektionen er til salg online fra den 18. oktober og bliver udstillet i alle JYSK-butikker fra den 4. november. 

Fire gange om året håndplukker vores dygtige Indkøbere de produkter, der indgår i den næste Nordic Mood kollektion.