Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Havesæt med stole i glade farver på en solrig terrasse havet

Havemøbler i glade farver

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Havestole, Parasol, Badehåndklæder

Efter en grå vinter er det fristende at slå sig løs med nogle glade farver både indendørs og udendørs. En nem måde at få lidt energi i indretningen af dit uderum er at vælge farverige havemøbler og tilbehør, der lyser op på terrassen eller altanen.

Fire havestole i forskellige farver på en strand


RAVNEBAKKE havestol fås i forskellige farver, der fornyr dit uderum. Her er vi især begejstrede for den gule model. Hvis solen ikke skinner, tilføjer RAVNEBAKKE et muntert glimt.


 Loungestol med ”kant”

Foruden at være super behagelig, er UBBERUP loungestolen et dejligt syn med den runde form, det lette udtryk og de friske, men alligevel lidt nedtonede farver: grøn, grå, rød og sand. UBBERUP loungestolen fås også i sort, så du kan både skabe et helt klassisk look og et mere legende udtryk, hvis du tilføjer en eller to stole i andre farver.

Fire loungestole i forskellige farver på en strand


Hvis du skal på stranden, så sørg for at det er nemt at finde tilbage til din plads efter en frisk dukkert. Det er let at genkende MARMA strandhåndklædet med striberne i hvid og mørkeblå, grå, mint eller lilla. 

Loungestole på en strand med strandhåndklæder hængende fra ryggen

 


Læs mere om havetendenser i 2020

Haveparasol med vintage-look

KATTEGAT parasollen har et vintage-look, der fører dig til gamle dages sorgløse strandliv. Du kan få den samme glade strandfornemmelse på din egen terrasse eller altan.

Tre haveparasoller på en strand


Glem ikke børnene

Dine børn vil helt sikkert sætte pris på LEKNES havestolene, der er i børnestørrelse. Lav et børnehjørne på terrassen, og lad de små nyde en afslappet stund i solen med lidt koldt at drikke - ligesom de voksne.

Stabelstole i tre forskellige farver til børn med et drikkebæger placeret foran hver enkelt


Med ALF-drikkebægrene, der fås i tre forskellige farver, har de ikke svært ved at skelne mellem dit og mit.

Tre drikkebægre i forskellige farver i sandet på en strand


Nu er det op til dig at skabe et muntert, men alligevel harmonisk look på terrassen eller altanen. Med mange forskellige farver får du et let og muntert udtryk, men du kan også nøjes med nogle få farver og skabe et stilrent look med et personligt præg.

Hvad foretrækker du? Fortæl os om det i kommentarerne!