Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Plaid, lys og pyntepude i rosa farver med blomsterprint

Blomsterprint med et feminint udtryk

Dato:

Kategori: Inspiration, Indretning

JYSK’s Range og Design team har normalt travlt med at identificere forskellige tendenser og forandringer i vores samfund og omsætte dem til nye spændende produkter. Oven i det har de denne sæson udviklet et nyt inspirerende print. Det er blevet så flot, at vi har valgt at bruge det på tværs af forskellige produkter og produktkategorier, så du kan bruge det, hvor det passer ind i din indretning. 

 

Line Lindskov, vores dygtige Range and Design koordinator, forklarer hvorfor dette print er så specielt:
”Det er et moderne blomstret print, som er meget feminint. Printet er to tonet, hvilket betyder at blomsterne og baggrunden er to forskellige nuancer af den samme farve. Dette giver et roligt skandinavisk udtryk, som passer perfekt til en af vores nye trends denne sæson – SUNBAKED. Dette er et feminint univers med en farveskala, der spænder fra lys til mørk rosa.”


Indret dit hjem med specialdesignede farver

”Vi har valgt at bruge dette lille kunstværk på tværs af forskellige produkter og justere det, så det passer til produktet. På den måde skaber vi en forbindelse og samhørighed på tværs af vores sortiment, som understøtter introduktionen af den nye kollektion.” fortsætter Line.


Du kan opleve vores nye print i din nærmeste JYSK butik fra den 15. februar. Her vil vi fremhæve forbindelsen og samspillet mellem produkterne ved at udstille dem i et specielt område. 


Glæd dig! I fremtiden vil JYSK nemlig udvikle og introducere nye prints en gang om året, så der er flere flotte indretnings-lækkerier på vej til dig.