Hvide skoskabe og sorte skostativer

5 tips til indretningen af entréen

Entréen er det første rum, der møder dig og dine gæster. Det skal føles imødekommende samtidigt med, at det er toneangivende for resten af ​​hjemmet. Æstetikken må ikke overtrumfe funktionalitet, men det er muligt at skabe en entré, der både er indbydende og funktionel.

1. Undervurder ikke behovet for opbevaringsplads

Mængden af opbevaringsplads i entréen afhænger af familiens behov. Jo flere personer i husstanden, jo mere opbevaring er der naturligvis brug for. Overvej derfor hvad du skal have opbevaret.


Du kan få rummet til at virke mindre rodet ved at vælge opbevaringsløsninger, der har lukkede hylder.

En anden god idé kunne være at omorganisere, når årstiderne skifter. Ingen grund til at have vinterstøvler og sandaler, der optager plads på samme tid. Hvis du har andre steder i hjemmet, hvor du kan opbevare tøj, sko og vintertilbehør, så gør brug af dem.

Når vi kommer hjem, har vi ofte hænderne fulde af ting, som vi skal af med. Gør det nemt for dig selv ved at have plads til dine nøgler, taske, cykelhjelm, halstørklæde, vanter og hue.

2. Beskyt gulvet med et tæppe

Et tæppe i entréen har flere funktioner. Først og fremmest er det praktisk. Når du kommer hjem med snavsede sko, beskytter det gulvet. Det bidrager også til en bedre akustisk og tilfører varme til rummet.

Vælg mellem mange forskellige designs, materialer og størrelser:

3. Tjek outfittet inden du går ud ad døren

For mange er et vigtigt element i entréen et spejl. Det giver dig mulighed for at tjekke dit outfit en sidste gang, inden du går ud ad døren, og er både funktionelt og æstetisk.

Rundt rattan spejl på beige væg


Vælg mellem et spejl i fuld længde eller et mindre afhængigt af dit behov. Find et spejl, der afspejler din boligindretning:

4. Tilføj en funktionel siddeplads

En entrébænk er både et praktisk og dekorativt møbel. Brug bænken, når du skal tage skoene af og på. Hvis du har begrænset plads, kan en lille skammel være en god mulighed. Den kan både bruges som siddeplads eller som opbevaring til din taske eller cykelhjelm. Hermed undgår du, at det ender i en bunke i hjørnet.

5. Indret med nøje udvalgte pynteting

Entréen er det første indtryk, der møder din gæst, når de ankommer til dit hjem. Sørg for, at der er plads til deres jakker, og giv dem et smugkig på din personlige indretning.

Det sidste, du ønsker, er at rode med en masse nips. Velvalgte tekstiler, vaser, puder, dekorative skåle og billeder vil give din entré personlighed og gøre den mere indbydende. En lille skål er perfekt til dine nøgler og pung. Stil den på en lille hylde ved siden af ​​spejlet, og på den måde ved du altid, hvor du skal lede efter dine nøgler.

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag