Kontorplads med skrivebord og kontorstol, reoler og opslagstavle

5 nemme tip til at slippe af med rod og holde orden

Er der noget værre end at spilde tid på at lede efter huskelisten, hullemaskinen eller en oplader til din telefon? Hvis du vil undgå at spilde al den tid, skal du bare huske at holde orden. Det lyder måske svært, men er det ikke, når først du får indarbejdet et system og en rutine: 

  • Alle de ting, som du ejer, skal have et fast sted, hvor de hører hjemme
  • Når du har brugt noget, skal du lægge det på plads igen. 

Vi har 5 tip, der hjælper dig til at holde orden:

1. Smart opbevaring af dine opladere  

Få ting er mere irriterende end at lede efter en oplader, når din telefon er ved at løbe tør for strøm. Hvis du opbevarer alle dine opladere ét sted - og tæt på en stikkontakt - sparer du dig selv for besværet. Den bedste opbevarings-løsning har også plads til din telefon og tablet, når de ligger til opladning. En hylde eller en reol med åbne sider gør det nemt at føre ledninger og lægge telefonen eller tablet’en fra sig. 

2. Glem ikke det, du skal huske

Hæng dine notater op på en opslagstavle, hvor du kan se dem. Når du kan se dine ideer og tanker på papir, hjælper det dig med at huske dem - og måske kan du udvikle dem yderligere. Du kan også vælge at sætte et spejl op og skrive med en whiteboard marker, der er nem at viske ud igen. 

Bonustip: Får også du dine bedste ideer, lige før du falder i søvn, når du lige er vågnet op eller måske under bruseren? Læg en notesblok på sengebordet og på badeværelset, så du kan skrive ideerne ned, inden du glemmer dem.

3. Vægopbevaring i den lille lejlighed

Hvis du bor i en lille lejlighed, kan du undgå rod ved at bruge hver kvadratmeter til opbevaring. En sød idé, der hjælper dig med at gøre brug af rummet i højden på en kreativ måde, er at bruge bøjler på knage, hvor du kan hænge kunstige planter eller magasiner.

4. Smart opbevaring af gavepapir

Lange, tynde ruller gavepapir er vanskelige at opbevare en praktisk måde. En løsning er at sætte dem i en høj kurv og måske holde rullerne på plads med en plaid eller en pude.

5. Opbevaringskurve med kig til indholdet sparer dig tid

Opbevar de ting, du normalt bruger samtidigt, på det samme sted. Saks, blyanter og limstift er ét eksempel. Et andet er nøgler og tegnebog. Et tredje kan være læbestift, makeupbørster og mascara. Anskaf dig en praktisk opbevaringskurv – og gerne en, som du kan se igennem, så du ikke spilder tid på at åbne kasser og sætte låg på igen, når du ikke finder det, du søgte.

Få flere tip til en ”vinter-make over” og til at fortrænge vintermørket med lys

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen