Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

3 typer indretninger i soveværelset

4 soveværelser, 3 typer indretning

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Indretning, Soveværelse, Sengesæt, Skandinavisk indretning, Boheme-stil, Moderne indretning

Når du først har sørget for din søvnkvalitet med den rette madras, dyne og pude, er det tid til at give dit soveværelse prikken over i'et. Det er det mest oplagte sted i huset til at omgive dig med ting som reflekterer, hvad du holder af, og hvem du er som person. Det er ikke så svært at indrette et stilfuldt soveværelse med en rød tråd – eller helt at skifte stil, hvis det er det, du vil. Se på disse 3 typer indretning og find ud af, hvilken der passer til dig og din personlighed.

Kan du forbedre din søvnkvalitet? Tag vores søvntest og find dit søvntal.

Moderne indretning

Denne indretningstrend har et strejf af 1950'er og 60'er stil. Materialerne er både træ og metal, og designet er funktionelt og er bestemt af formålet med det enkelte møbel. Her har vi matchet de lidt maskuline møbler med blødere og mere feminint tilbehør.
Farverne er neutrale og unødvendige detaljer er blevet fjernet. Den minimalistiske tilgang får rummet til at se mindre rodet ud – også selvom du skulle glemme at rede seng. 


Skandinavisk indretning

De lyse sommernætter reflekteres i det design, der er typisk for den skandinaviske stil. Farvepaletten er primært hvid med enkelte farvestænk på fx et møbel eller en pude. Møblerne, der ofte er af træ, er funktionelle som i den Moderne stil, men præges også af linjer og kurver med et rent æstetisk formål. Den skandinaviske stil er simpel og har ofte en næsten skødesløs elegance.  


Selvom du bor i en etværelses lejlighed og skal have plads til et skrivebord i soveværelset, kan du stadig indrette det med stil.


Boheme-indretning

Med et tydeligt feminint udtryk er bohemestilen populær både inden for indretning og mode. Den reflekterer en kunstnerisk livsstil med tekstil, der er inspirereret af etniske mønstre. Møblernes størrelse og facon er ikke vigtig – alt er tilladt, hvis det betyder noget for dig eller fortæller en historie. I modsætning til den moderne og den skandinaviske indretning, kræver bohemestilen, at du fylder hver en overflade og krog med nips, planter el.lign. Lav små tableauer med ting, som matcher eller supplerer hinanden og voila: Du har indrettet dit soveværelse med boheme-stil.