Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 80x200 PLUS S35 DREAMZONE

Varenummer: 3224223
PLUS

Madras 80x200 PLUS S35 DREAMZONE

Kampagnen gælder til og med: 02.05.2019

Pr. stk. 3199,- 2 for 3899,-
 
anmeldelse(r)

20 cm tyk, vendbar kvalitetsmadras med to hårdheder og pocket-fjedre 254/m² inddelt i 7 komfortzoner, som giver en unik og ergonomisk korrekt støtte. Madrassen er polstret med trykaflastende memory-skum på den ene side og purskum på den anden side. Memory-skum former sig præcist efter kroppen. Vaskbart strækbetræk med kraftig quiltning. 80x200 cm

Hvilken madras skal du vælge?

Læs om vores forskellige typer af madrasser og få gode råd til, hvilken madras der passer dig dig. Læs om vores madrasser her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 80 cm, Længde: 200 cm, Højde: 20 cm
Hårdhed Ekstra fast, Medium
Madrastype Springmadras
Fjederindlæg
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m² 254
Komfortzoner 7
Materiale Strækbetræk
Bolster 100% polyester
Quiltning 280g/m² polyester fiber + 35g/m² polyester filt foring
Polstring 30mm memoryskum 40kg/m³ + polypropylene net // polypropylene net + 30mm purskum 22kg/m³
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Garanti 15 års madras garanti
Vægt 18 kg

Alle kundeanmeldelser

 
36 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
12/10/2018

Godt køb.

Jeg har lige fået 2 stk af disse her. De ligner/ føles som rigtig god kvalitet. De bliver leveret som rigtige madrasser i fuld længde/ bredde pakket ind i kraftigt plastik. Selve madrassen er rigtig dejlig at ligge på. både den hårde side (medium)/- og den rigtige hårde side. Den bløde/medium side er den hvor der er flest cm ned til lynlåsen Ca. 15 cm. Jeg hører til den tunge type, så den føles som et rigtig godt køb, for ryggen. levering var også perfekt/hurtigt.. med fragtmand, uden merpris.

Skrevet af: By: solrød Alder: 55-64 Køn: Mand
30/07/2017

Absolut et godt køb

2 gode faste madrasser til en fornuftig pris. Specielt en meget fin service. Transport skade som jeg telefonisk fik oplysninger om før jeg afhenter og der er allerede bestilt en ny. Jeg synes så at skaden er til at leve med og får en absolut fair decort.

Skrevet af: By: Vipperød Alder: 55-64 Køn: Mand
28/04/2017

Madras S35 Dreamzone

Sover og ligger utrolig godt på madrassen - meget tilfreds

Skrevet af: By: Nyborg Alder: Over 65 Køn: Mand
18/02/2017

skum

jeg savner mærker for hvilken side der er memory skum henh. purskum. Måtte åbne madrassen for et nærmere studie

Skrevet af: By: Rønne Alder: 55-64 Køn: Mand
19/12/2016

Godt produkt

Godt produkt, nemt at bestille, forholdsvis hurtig levering.

Skrevet af: By: Valby Alder: 35-44 Køn: Kvinde
20/11/2016

Glad

Jeg er meget glad for mine nye madrasser, jeg bestilte dem online og de kom den dag og tidspunkt der var aftalt, så det gik bare meget nemt :-)

Skrevet af: By: ranum Alder: 45-54 Køn: Mand
14/12/2017

Aankoop nieuwe matras

De laatste nachten beter geslapen sinds lange tijd De matras is juist perfect van hardheid en dat doet veel ook voor mijn man

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: 2940 Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/02/2019

Blij mee

Ben zeer blij met dit matras we zijn best flink en matras lekker dik hard en met een top matras erop van 10 cm slaap heerlijk

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Rotterdam Alder: 45-54 Køn: Kvinde
26/01/2019

Top!

Prima matras met in eerste instantie een harde ligging, maar dan... na een paar minuten lig je echt heerlijk !,,

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Enschede Alder: 45-54 Køn: Mand
14/01/2019

matras

ligt lekker

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: den haag Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer