Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 160x200 PLUS S25 DREAMZONE

Varenummer: 3223178
PLUS

Madras 160x200 PLUS S25 DREAMZONE

  Pr. stk. 3599,-
 
anmeldelse(r)

19 cm tyk, vendbar kvalitetsmadras med to hårdheder og pocket-fjedre 254/m² inddelt i 7 komfortzoner, som giver en unik og ergonomisk korrekt støtte. Madrassen er polstret med højelastisk koldskum på den ene side, og purskum på den anden side. Vaskbart strækbetræk med kraftig quiltning. 160x200 cm

Hvilken madras skal du vælge?

Læs om vores forskellige typer af madrasser og få gode råd til, hvilken madras der passer dig dig. Læs om vores madrasser her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 160 cm, Længde: 200 cm, Højde: 19 cm
Hårdhed Ekstra fast, Medium
Madrastype Springmadras
Fjederindlæg
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m² 254
Komfortzoner 7
Materiale Strækbetræk
Bolster 100% polyester
Quiltning 280g/m² polyester fiber + 35g/m² polyester filt foring
Polstring 25mm koldskum 35kg/m³ + polypropylene net // polypropylene net + 25mm purskum 22kg/m³
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Garanti 15 års madras garanti
Vægt 25 kg

Alle kundeanmeldelser

 
48 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/08/2018

Godt køb

God fast og behagelig

Skrevet af: By: Kolding
13/02/2017

madraskøb

Købte to styk via nettet til afhentning i butikken alt gik smertefrit super madrasser.

Skrevet af: By: Sæby Alder: Over 65 Køn: Mand
23/01/2017

madras

madrasen har en god lægge konefort, man sover så godt , har ikke fortrut at jeg valgte den ,

Skrevet af: By: Aalborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
10/09/2016

God madras

Jeg er vældig godt tilfreds med min nye madras:-)

Skrevet af: By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
20/08/2016

Madrass

Utrolig god madrass, og perfekt med at man kan velge to hårdheder

Skrevet af: By: København Alder: 15-24 Køn: Mand
31/07/2016

madras

fantastisk madras til prisen

Skrevet af: By: vejen Alder: 55-64 Køn: Mand
18/02/2016

Lækker madras

Jeg købte denne på nettet i målene 160x200. Det er lidt underligt at købe en madras man aldrig har ligget på,, men den er super skøn.

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 35-44 Køn: Kvinde
12/05/2014

Dejlig hård

Har længe kigget efter en hård madras, og den har jeg fundet. Udskiftningen fra den 10 år gamle hængekøje medførte straks en god nattesøvn, og god ryg. Lavere end andre madrassser kan give problemer, hvis man ønsker en jævn overflade mellem to forsk. Madrasser.

Skrevet af: By: Aarhus
26/03/2019

medium harde matras met pocketveren

stevige kwalitatieve matras.Minder rugklachten na paar dagen...

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: POEDERLEE Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/04/2019

Service in ieder geval goed! Matras nog testen.

Matras S25 140x200cm besteld. Zou na een week af te halen zijn. Halverwege de week kreeg ik al telefonisch bericht dat de matras er was. Wanneer ik hem wilde ophalen? Ik gaf aan zaterdag. Geen enkel probleem. Kreeg zelfs 10% korting terugbetaald omdat zaterdag VIP dagen waren (10% korting). Ondanks dat ik al betaald had. De medewerker gaf dit zelf al aan. Helemaal super! Tevens wil ik vermelden dat de magazijn medewerker bij Jysk Heerlen (bij het halen achterom) een pluim verdient. Wat een vrolijke, behulpzame, enthousiaste jongeman!

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Landgraaf Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer