Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Jerseylagen 40x95x10cm hvid KRONBORG

Varenummer: 1604401

Jerseylagen 40x95x10cm hvid KRONBORG

  Pr. stk. 35,-
 
anmeldelse(r)

Hvilket lagen skal du vælge?

I vores store lagenguide kan du læse om vores forskellige typer af lagner og få tips og råd til, hvilket lagen du skal vælge. Læs vores lagenguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
100% bomuld
100% bomuld er et naturmateriale.
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning * Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Lagen størrelse 40x95x10 cm
Krymp 5-7 %
Vægt 160 g/m².
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Farve Hvid
Pakket Indeholder 1 lagen
Type Faconsyet Jersey lagen
Elastik Elastik i kanten

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
21/12/2016

1. Barn

Vi har købt dette produkt og er godt tilfredse, det skal som nybagte førstegangs forældre være nemt og overskueligt at handle basis varer som holder! Dette produkt er vi godt tilfredse med, prisen og behovet taget i betragtning!

By: Vejle Alder: 15-24 Køn: Mand
19/08/2016

Super service

Kun ros herfra. Rigtig sød ekspedient. Fedt at kunne reservere på nettet, og hente varen i butikken.....

By: 7430 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
29/06/2014

Lagnet er til madrassen i barnevognen

Lagnet i målet 40*95*10cm er til madrassen i barnevognen, ej til madrassen i babyliften.

By: Aarhus
07/01/2019

Krympa

Kjøpte 4 laken, alle krympa etter vask. Fulgte vaske instruksene.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

By: TRONDHEIM Alder: 15-24 Køn: Kvinde
09/03/2016

Krympt mer

Denna skall passa en madrass som är 10 cm hög 40 cm bredd och 95 cm lång som max. Köpt en i måndags som skulle passa till 5cm hög 38cm bredd 88 cm lång. Följde tvätt råden 60 grader torktumbling medel. Den passar inte madrassen den har krympt till 8cm hög 32 cm bredd max utdragen 81cm men vid normal 76 cm. Väldigt besviken.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

By: Åkersberga Alder: 35-44 Køn: Kvinde
Jysk Svar fra JYSK

Hej Theres! Naturligtvis ska ert Jerseylakan inte krympa när ni följt tvättrådet. Vi ser gärna att ni tar med lakanet tillsammans med ert kvitto in till er JYSK- butik, där vi kommer kunna hjälpa er att kika närmre på detta. Med vänlig hälsning Emelie

Oprindeligt skrevet på jysk.se

24/04/2017

Don't buy the wrong size

This was the recommended product with the JUNIOR size bedding, however this one is too small for bed 140cm long.

Oprindeligt skrevet på jysk.co.uk

By: Winchester Alder: 45-54

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.