Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode TRANBJERG 3+3 skuffer hvid

Varenummer: 3612451
BASIC

Kommode TRANBJERG 3+3 skuffer hvid

  Pr. stk. 800,-

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 153 cm, Højde: 73 cm, Dybde: 40 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 42 cm, Længde: 159 cm, Højde: 8 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
186 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
13/01/2019

Kommode tranbjerg skuffe 3+3 (købte)

********** Det er en rigtig flot kommode til den pris og rigtig god service! - har ihverfald ikke noget at klage over! Jeg bestilte den overnettet til reservering og det virker uden problemer! Så det kan klart anbefales! Men ingen klager her fra!

By: Thisted Alder: 15-24 Køn: Kvinde
07/01/2019

Skuffernes glideskinner falder fra hinanden efter kort tid

Egentlig en pæn kommode til prisen og kvaliteten er også generelt ok. Glideskinnerne som skufferne kører på er dog i alt for dårlig kvalitet. Kuglerne falder simpelthen ud af dem efter forholdsvis kort tid og så har du en kommode, som er ubrugelig. Det er sket for mig på flere skuffer, så jeg har en kommode, som jeg ikke rigtigt kan bruge... Er ellers normalt glad for de varer jeg køber i Jysk, men her blev det lige lidt for billigt. Jeg har været ude og investere 350kr i nye glideskinner, for at kunne bruge den igen.

By: Odder Alder: 35-44 Køn: Mand
26/11/2018

Kommode

Super flot kommode til billige penge

By: Kolding Alder: 45-54 Køn: Kvinde
03/11/2018

Misvisende billede

Skuffende kommode. Utrolig svær at samle og så er billedet meget misvisende, havde forventet en kommode med meget plads og rumlige skuffer. Skufferne er utrolig små og der er næsten ingen plads i dem.

By: egtved Alder: 15-24 Køn: Kvinde
20/09/2018

dårlig kvalitet

synes den er flot men dårlig kvalitet og så bliver man snydt af skuffernes rum.

By: herning Alder: 25-34 Køn: Kvinde
02/08/2018

Skuffende kvalitet

Kommoden levede ikke op til vores forventninger. Den har en meget ringe kvalitet, det tyndeste bras! Virkelig svær at samle . Øv den kommer desværre ikke til at holde længe,

By: Køge Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/03/2018

Dårlig kvalitet og nyt design

Virkelig ringe kvalitet, også har i oveni købet lavet dem om, så nu er de blevet mindre.. så der nærmest ikke kan være noget i dem! Havde jeg vidst det var jeg kørt i IKEA istedet.

By: Vig Alder: 15-24 Køn: Kvinde
18/02/2018

Slet ikke pengene værd

Skufferne ruller hele tiden ud, så den står grim og halvåben. Jeg tænkte at den nok var det værd til trods for anmeldelserne. Men den er det virkelig ikke værd. Køb i IKEA i stedet. Koster det samme og den har jeg ikke oplevet samme trælse problemer med.

By: Nyborg
04/02/2018

Køb den ikke

Den er virkelig svær at samle og det tager lang tid. Fik den første byttet da skyggernes glideskinner gik i stykker. Det samme skete for den næste. Den er bare virkelig dårlig kvalitet.

By: Værløse Alder: 35-44
08/01/2018

Godt køb

Det tog sin tid at samle den kommode men det lykkes mig og det er pæn og alt fungerer som det skal. Er glad for den

By: Ringkøbing Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.