Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode OURE 6 kurve hvid

Varenummer: 3833314
BASIC

Kommode OURE 6 kurve hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1199,-

Specifikationer

Materiale Bomuld,
MDF
, Papir, Massiv poppeltræ
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Inklusiv 6 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 64 cm, Højde: 76 cm, Dybde: 37 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 84 cm, Højde: 19 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
265 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
26/07/2018

Smarte, nemme at samle

Dejlig moderne kommode

By: Jyllinge Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/07/2017

Kutve kommode

Svarer 100% til mine forventninger.

By: Hjørring Alder: Over 65 Køn: Mand
27/04/2017

Flot møbel

Fremstår som et hyggeligt møbel på badeværelse, og har med sine 6 kurve skuffer, gode muligheder for orden. Nemt at samle.

By: Rødovre Alder: 45-54 Køn: Mand
07/12/2016

Perfekt

En god og billig kommode

By: Holbæk Alder: 45-54 Køn: Mand
23/05/2016

Fin til prisen :-)

Fin kommode til prisen. Simpel at samle, især hvis man husker at montere de små gennemsigtige fødder (som tegningen viser) første gang man samler kurvene. Står stabilt når den er samlet. Er dog noget sart i forhold til ridser på de hvide overflader. Skal jeg bruge en mere - vil jeg selv give "bordpladen" en gang spray-lak før brug.

By: Struer Alder: 45-54 Køn: Mand
10/04/2015

Fin kommode

Dejlig kommode, der er let at samle, når man altså ser rigtigt efter i vejledningen :-)

By: Brørup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/01/2015

Oure kommode med 9 skuffer

Et pænt og funktionelt møbel - jeg har også Oure bænk med 3 skuffer og er helt tilfreds med møblet men!! Plastic dupperne til skruerne i hjørnerne af flet skufferne knækker. Ud af 48 stk. er 44 knækket. Jeg har forespurgt i min lokale jysk og de har et forslag med at banke nogle grå møbelben i hjørnerne. Det kan jeg ikke, dels er der ikke træ nok i hjørnerne dels har jeg gigt i mine fingre og kan slet ikke banke 48 søm i. jeg har prøvet med filt hjørner, men de ryger meget hurtigt af. Man havde ikke hørt om problemet i forretningen, men det kan da ikke kun være mig i hele Danmark, der har det problem?

By: Rønne Alder: Over 65 Køn: Kvinde
08/01/2014

Super

Kan varmt anbefale denne , der er bare så flot på mit badeværelse , vil se pænt ud i alle rum Super ;-)

By: Korsør
02/06/2017

Доволна

Много добър скрин като пзработка и функционалност.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: Русе Alder: 35-44 Køn: Kvinde
23/04/2017

СКРИН OURE 6 КОША БЯЛ

многофункционална и практична мебел, подходяща за всяко едно от помещенията на дома

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

By: София Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.