Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode OURE 3 kurve hvid

Varenummer: 3833212

Kommode OURE 3 kurve hvid

  Pr. stk. 599,-

Specifikationer

Materiale Bomuld,
MDF
, Papir, Massiv poppeltræ
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Behandling
Lakeret
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
Farve Hvid
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 36 cm, Højde: 76 cm, Dybde: 37 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 40 cm, Længde: 81 cm, Højde: 15 cm
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
941 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
19/01/2019

Oure kommode

Fin og praktisk kommode. Passer perfekt til vores lille toilet.

By: Kastrup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/01/2018

Kommode Oure 3 kurve hvis

Den tager lang ti at samle, en af hullerne var skæv, så man ikke kunne skue den sammen og et stykke træ revnede, da jeg skruede den sammen med hånden. Den er pæn, men dårligere kvalitet end forventet, jeg fik dog nedslag i prisen.

By: 5690 Alder: 35-44 Køn: Kvinde
24/04/2017

super nice kommode

sweet and handy, feminine, easy to assemble, quality is better then i accepted, and it was really good price. i am very happy with it. Timea, Kbh

By: kbh Alder: 35-44
10/01/2017

Flot kommode ‼

Kan anbefale den, og den var nogenlunde nem at samle ‼

By: Odense NØ Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/12/2016

Small and handy

I bought it for my baby's stuff as an extra cabinet. It is smaller than I thought but it's better this way.

By: Birkerod Alder: 25-34 Køn: Mand
14/01/2015

Sød kommode

Den er rigtig fin, men desværre er den ikke flot på overfladen efter noget tid, hvis den fx bliver brugt et sted hvor der kan komme overflade ridser. Min er lyserød/rosa under det hvide, og det er desværre ikke så kønt. Men ellers er holdbarheden god.

By: Kolding Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/02/2014

Hyggelig Praktisk Rummelig Romantisk

Jeg købte denne fine kommode og jeg bliver ganske enkelt glad når jeg ser på den... Kommoden er pæn og romantisk, super højde og skufferne er yderst rummelige.. Jeg var til åbent hus på Frederiksberg og der midt i stuen stod "min" lille kommode, jeg blev helt glad indeni og smilede for mig selv og tænkte, ja, denne lille sag passer bare ind alle vegne... Venligst Benedikte-Inda

By: København Ø
17/01/2014

Sød kommode

Sød kommode, rigtig fin... Kan nemt lige flyttes, da det er en letvægter... Står rigtig stabil, er meget tilfreds..

By: Frederikshavn
16/01/2014

Nem at samle

Den lille kommode var nem at samle og den er dejlig let både i udseende og vægt så den kan nemt flyttes derhen hvor man syntes den passer bedst. Den er utrolig sød at se på og passer til de fleste rum. Dog kan skuffens stof godt drille lidt da det ikke er fastgjort; det har jeg løst ved at lægge bunden inden i 'stof posen' istedet for og det virker helt fint!

By: Holbæk
16/01/2014

Super fin og stærk kommode

Jeg bruger min kommode til dvd film og en kæmpe fredslilje står oven på. Kommoden er virkelig holdbar og et hyggeligt møbel i hjørnet. Eneste minus... støvet samler sig i siden på krydsene.

By: ishøj

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.