Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kommode AABYBRO 3 skuffer hvid

Varenummer: 3659491
BASIC

Kommode AABYBRO 3 skuffer hvid

  Pr. stk. 500,-

Specifikationer

Materiale
Folie
,
HDF (High density fibreboard)
, Træfiberplade
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 81 cm, Højde: 88 cm, Dybde: 41 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 42 cm, Længde: 95 cm, Højde: 16 cm
Vægt 26 kg
Antal kolli 1

Alle kundeanmeldelser

 
72 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/10/2018

Læs før køb

Vi købte denne kommode, fordi den så flot ud. Det er den også MEN med mindre du kun vil have meget lette ting opbevaret i den, som fx chips og riskiks, så lad vær med at køb den. Bunden på skufferne falder ud, hvis der står mere end 2 dåser flåede tomater i den. PS. Derudover kan man ikke stille noget ovenpå kommoden, da noget så let som en mikrobølgeovn får toppen til at bøje, som gør at man ikke kan lukke den øverste skuffe ordenligt.

By: Esbjerg Alder: 15-24 Køn: Mand
06/02/2018

AABYBRO Kommode

Super kommode og let at samle.

By: Nykøbing F
04/09/2017

Hak i frontpanelet på en af skufferne

Desværre var der et hak i en af skuffefronterne på godt 2 cm, som jeg dog ikke havde lyst til at pakke det hele sammen for og aflevere. Dårlig instruktion til samling af skuffen, men nydelig når den er samlet.

By: Bagværd Køn: Kvinde
21/04/2017

Fantastisk

Ingen problemer med at samle den eller noget. Super fed kommode med moderne look

By: Søllested Alder: 15-24
20/04/2017

Kommode Aabybro med 3 skuffer

En meget stabil kommode, der er let at samle. Overraskende god til prisen

By: Korsør Alder: Over 65 Køn: Kvinde
11/04/2017

Kommode

Super flot kommode, med masser af plads! Helt tilfreds

By: Århus Alder: 15-24 Køn: Kvinde
07/03/2017

Super kommode.

Har lige købt 2 af disse kommoder, og er rigtig glad for dem. Et lille minus er dog, at de to nederste skuffer snyder hvad dybten angår. Men den er alligevel rummelig. Den er flot, og var nem at samle.

By: Rødby Køn: Kvinde
11/02/2017

Fin kommode

Fin kommode, nem at samle efter samlevejledning.

By: Ryomgård Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/11/2016

Lækker kommode

Rigtig lækker kommode med dybe skuffer og flot design og så er den ikke svær at samle.

By: Aakirkeby Bornholm Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/10/2016

God Service og Godt Produkt

Super let og hurtig betjening via reservation i butik. Varer er 100% levet op til forventningerne.

By: Højbjerg Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.