INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Stabelstol i havplast og havebord i genbrugstræ

Spis ude i mere bæredygtige havemøbler

Kun få ting kan få en middag på terrassen eller altanen til at føles endnu bedre. En af dem er oplevelsen af at have truffet det rigtige valg af havemøbler. I dette blogindlæg præsenterer vi dig for to forskellige produkter, der er et mere bæredygtigt valg.

SADBJERG stabelstol af genanvendt havplast

SADBJERG er en stilfuld og komfortabel havestol, og du kan nyde dens komfort, velvidende at sæde og ryglæn er lavet af genanvendt havplast, træet på armlænet er FSC-certificeret (FSC® N001715) teaktræ og stellet er af genanvendt aluminium.

SADBJERG kan stables og er nem at opbevare, så du kan forlænge stolens levetid ved at beskytte den mod kulde, regn og blæst om vinteren.

Havestol med stel i genanvendt aluminium

EBBESKOV havebord i genbrugstræ

EBBESKOV er et havebord med ben, stel og bordplade af FSC-certificeret genanvendt massiv teak. Sæt dig ned, læn dig tilbage og nyd det smukke syn og den behagelige fornemmelse af massivt træ, der danner den perfekte ramme omkring dine udendørs middagsselskaber.

Havebord i genbrugstræ


FSC-mærket er din garanti for, at det træ, der bruges til dine nye havemøbler, stammer fra bæredygtigt skovbrug eller andre ansvarlige kilder.

Et stilfuldt havesæt

SADBJERG stabelstolen og EBBESKOV havebordet passer så godt til hinanden, at de tilsammen er tilgængelige som havesæt i JYSK. Det betyder, at du kan få en udendørs spiseplads til en budgetvenlig pris.

Havestole i genanvendt aluminium og havplast og havebord i genbrugstræ


Mere om havemøbler, der kan få dig til at føle dig godt tilpas

Udforsk mere

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Vælg det rigtige havebord

Indret din terrasse uden besvær

Forkæl dig selv med teak havemøbler

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.