Superdage - Spar op til 60%

Have loungesæt og en hængestol på en stor altan

Rooftop stemning på terrassen eller altanen

Stille loungemusik. Fjern støj fra gaden. Nære venner og familie samlet om havebordet eller i loungesættet... Du behøver ikke gå glip af skønne stunder i en dejlig, afslappet atmosfære, selvom du ikke har fået ferie endnu. Du kan skabe din egen rooftop-oplevelse derhjemme.

Brug farver med omhu


En tommelfingerregel, når du vil skabe din egen oase med et strejf af storby, er at blande forskellige materialer som træ, metal og beton. Med HAJSTRUP stabelstole i stål og polyrattan og RANGSTRUP havebordet er du allerede kommet langt.

Glasvase og lanterne på et rundt havebord


Det er også vigtigt at begrænse sig til kun at bruge nogle få forskellige farver. Med blomster i en vase og stearinlys i lanterner kan din terrasse eller altan alligevel få et levende og dynamisk udtryk.


Hvis du har plads, kan du indrette en spisezone og en loungezone og adskille dem fra hinanden med flotte krukker. Læn dig tilbage i ODDESUND-loungesættet med aluminiumsramme og armlæn i FSC®-mærket (FSC® N001715) hårdttræ.

Skab det din egen storby-have

Hemmeligheden bag en terrasse eller altan med rooftop stemning er en rå, men alligevel elegant og afslappet stil. Brug disse tip til at skabe atmosfæren på din egen altan eller terrasse:

  • Bland forskellige materialer som træ, metal og beton
  • Brug kun nogle få forskellige farver
  • Høje planter eller træer i krukker giver dig ly for vinden og beskytter dig mod nysgerrige blikke fra forbipasserende
  • Adskil din spisezone fra din loungezone med planter i krukker
  • Glem ikke belysningen - lyskæder, batterilamper og stearinlys i lanterner kan gøre en almindelig onsdag aften til et magisk minde

Få tip til at skabe en grøn oase på din tagterrasse eller altan

Udforsk mere

FSC®-mærket er din sikkerhed for mere bæredygtige havemøbler

Guide til valg af havemøbler

Guide til havemøbler med vandafvisende havehynder

Vælg den rigtige hængekøje eller hængestol