Superdage - Spar op til 60%

Grå havepavillon med spisebord og stole på græsplænen i haven

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon

Leder du efter en nem måde at opgradere terrassen eller haven på, så du kan nyde hvert sekund af sommeren? Med en pavillon er det præcis, hvad du får: En overkommelig mulighed for at bringe den indendørs hygge med udenfor, så du kan få fuldt udbytte af terrassen og haven.

En pavillon skaber den perfekte ramme for at invitere venner og familie forbi. Sæt din pavillon op, tag loungemøblerne frem, pynt op med lyskæder, puder, og stil snacks og drikkevarer frem for at skabe en skøn stemning fyldt med samvær og sommerhygge. Hvad mere kan man ønske sig?

Brug pavillonen som festtelt

Hvis du planlægger at holde sammenkomster i din have denne sommer – eller blot vil have mulighed for at nyde udendørslivet fuldt ud, er en pavillon måske lige løsningen. Du kan placere den på din terrasse, i din have eller tage den med i parken. Med en pavillon kan du tage stuen med udenfor.

Der er mange måder, hvorpå en havepavillon eller terrassepavillon kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af sommeren, da den i bund og grund forlænger din sommersæson, og giver dig og dine kære mange muligheder for at nyde sommeren fuldt ud:

 • Kvalitetstid i haven
  En pavillon er et fantastisk sted at hvile og slappe af. Den giver en skyggefuld ramme for afslapning på solrige sommerdage, hvor du kan nyde forfriskende drikkevarer, lytte til musik eller fordybe dig i en god bog.
 • En pavillon med sider giver læ
  En pavillon er perfekt til al slags vejr. Ved at tilføje sider til pavillonen giver den ly mod regn, sne, vind og skarpt sollys fra alle retninger. Den kan også få dig til at føle dig mere sikker fra andre generende elementer såsom insekter.
 • Havefester og samvær
  Pavillonen kan gøre det ud for et fantastisk lille festtelt, da der er god plads til spiseborde og stole og endda loungesæt. Inviter din familie og dine venner til en dejlig havefest under pavillonen – og skab skønne sommerminder sammen.
 • Udendørs arrangementer i det fri
  En pavillon passer også godt til arrangementer i parker eller andre udendørs områder (men husk at undersøge om det kræver tilladelse at slå den op). En pavillon giver en beskyttet base for dig og dem, du er sammen med.

Find den rigtige pavillon til dine behov

Pavilloner findes i en række størrelser, stilarter og farver. I JYSK finder du mange forskellige pavilloner, der passer til dit udendørsområde – uanset om du har en have eller en terrasse, er der en perfekt løsning til dig.

Grå pavillon med sider dækket bord og bænke på terrassen

Indret din havepavillon med lys og plantekasser

Der er mange ting, du kan gøre for at skabe ekstra hygge i din havepavillon. Hvis du er vært for en fest for venner og familie, så pynt op med lanterner og lyskæder og nyd den dejlige atmosfære om aftenen. Hvis du har en pavillon med sider, er det endnu mere hyggeligt, da den oplyste pavillon vil give følelsen af en lun hule. Tag plantekasser frem og sæt flotte grønne planter i, før du fortsætter med at dække bordet med smukke tallerkener, drikkeglas, servietter og stearinlys. Dine gæster vil med garanti hygge sig.

Udforsk mere

Guide til havemøbler med vandafvisende havehynder

Vælg den rigtige hængekøje eller hængestol

I rampelyset: VONGE loungemøbler

Tips og idéer til hensynsfuld havebelysning