MØBELDAGE - SPAR 20-50%*

Små nye møbler i spændende former og farver

Nyhed: Trendy hylder, taburetter og andre småmøbler til dit hjem

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Belysning, Indretning, Trends

Leder du efter farvestænk til dit hjem? Eller efter en usædvanlig form eller måske en legende kombination af de to? Uanset om det er til din spisestue, dit soveværelse, din entre eller stue, er vi sikre på, at du kan finde en eller flere nyheder i vores sortiment af småmøbler, der passer ind. Denne sæson præsenterer vi 11 nye småmøbler, der kan give dit hjem et ekstra touch.

Displaying 0 - 0 of 0


Boligindretning med et twist

”Vores nye småmøbler stikker ud fra mængden på hver deres måde,” siger indkøber Susanne Bank. De nye varer inkluderer: 

Alle vil de tiltrække ekstra opmærksomhed med deres nye farver og former, og fungere som et ekstra krydderi i din boligindretning.

Læs mere om nye trends for efteråret 2019

"Med vores nye småmøbler vil vi gerne gå forrest med markant design og iøjnefaldende farver. De er ikke tænkt som en samlet kollektion, men som individuelle småmøbler, som vores kunder kan bruge til at sætte lidt kulør på deres hjem med,” siger Susanne Bank.

Boligindretning med flere funktioner

De små møbler er alle meget forskellige, men de har én ting til fælles: De er meget alsidige og kan bruges på forskellige måder. MOVE IT-rullebordet er perfekt i køkkenet til bekvem opbevaring af gryder eller grøntsager - eller i badeværelset til creme og hårtørrer. DIY-reolen kan rumme værktøj eller malerdåser i garagen - eller stå i børneværelset og holde styr på legetøj og bøger. Den samme fleksibilitet gælder for de andre varer – kun fantasien sætter grænsen ...

De 11 nye små møbler er tilgængelige online og i vores butikker. Hvilken er din favorit? Fortæl os om det i kommentarerne!