Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Bomuldshåndklæder, duftende olier og andet badeværelsestilbehør placeret på beige baggrund

Inspiration til badeværelset med den nye Nordic Bath kollektion

To gange om året sammensætter Laurence Muller, vores dygtige Category Manager inden for håndklæderbademåtterbadeforhæng og badeværelsestilbehør en kollektion med stilfulde produkter, som du kan lade dig inspirere af. Kollektionen hedder Nordic Bath, og der er en ny i vores butikker nu.

"I denne kollektion fortsætter vi med at prioritere brugen af ​​bæredygtige materialer i vores sortiment og tilføjer fokus på velvære, og alt sammen bevaret i klassisk skandinavisk design," siger Laurence.

Badeværelsessæt i naturlige materialer


”Vores fokus på bæredygtighed ses med den nye ESSVIK sæbedispenser og tandkrus af 51% genbrugsglas og GRS-certificeret. Den smukke rosa farve bringer øjeblikkeligt elegance til dit badeværelse. Det overordnede udtryk er roligt og stilfuldt og har klare referencer til naturen,” siger Laurence.

Match ESSVIK med naturligt og organisk badeværelsestilbehør, såsom den nye ARDALA bakke og opbevaringskrukke, lavet af FSC-certificeret mangotræ.

Træbakker og krukke med ansigtsrulle og sæbe


I tråd med ARDALA er vores nye toiletpapirholder og toiletspand VEGBY lavet i naturlige materialer. VEGBY i søgræs passer perfekt ind i tidens trend, om at bruge naturmaterialer i boligindretningen.

Hverdagsluksus med duftolie og faceroller

”Gør dit badeværelse til et fristed med den nye Nordic Bath kollektion. Badeværelset kan være et sted, hvor du øver egenomsorg og genoplader din energi. Vores nye ansigtsrulle VALLSTA er fremstillet af jadesten. Den vil få dig til at slappe af og give følelsen af wellness i hverdagen,” siger Laurence.


Brug vores genanvendelige rondeller VAD til at fjerne dagen. De er lavet af bomuld og bambus og er pakket i en vaskbar bomuldspose, så du kan genbruge dem igen og igen. Tag vores VAD badesvamp med dig i brusebadet og nyd dens exfolierende egenskaber.


Fuldend følelsen af hverdagsluksus med vores nye duftolier MOHEDA. De kommer i håndlavede flasker på 120 ml, og er produceret i Europa. I denne Nordic Bath kollektion kommer der 3 nye dufte, der vil give dit hjem duften af ​​rå skandinavisk natur.

Bløde bomuldshåndklæder og bademåtter

Grå vaffelhåndklæder og hvidt håndklæde på bænk placeret på hvid bademåtte


Nordic Bath kollektionen ville ikke være komplet uden vores håndklæder og bademåtter af højeste kvalitet. Vores IDRE håndklæder er lavet af 30% genanvendt bomuld og 70% ny bomuld og har en trendy vaffelstruktur. Forkæl dine fødder med GIMO bademåtte i 100% bomuld.

Se også vores nyeste Nordic Mood kollektion.

Udforsk mere

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Forny dit badeværelse på budget

Gør dit badeværelse til en skøn hjemmespa