Juletræ med gaver indpakket i gavepapir og sæbepumpe, tandkrus og bakke

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Julen er lige om hjørnet, og så er det tid til det årlige spørgsmål: Hvad skal du give din partner, ven, søskende eller forældre i julegave?

Når du går på udkig efter den perfekte julegave, kan du allerede tidligere på året overveje, om der er noget specifikt, de mangler eller ønsker sig. Måske bemærker du, at deres sengesæt er slidt, eller måske udtrykker de et ønske om en ny badekåbe, at de er trætte af den gamle hovedpude og dyne, eller at deres hjem kunne bruge en opdatering med noget nye interiør.

Giv følelsen af ægte wellness i gave

Kvinde i grå badekåbe og badeværelsestilbehør
ESSVIKSæbedispenser ESSVIK genanvendt glas
15,-/stk.
54,95 /stk.
Laveste pris 30 dage 30,- /stk. (-50%)
VADRondeller VAD bambus/bomuld 10 stk/pk
15,-/pk.
40,- /pk.
(1.50 /Stk)
Laveste pris 30 dage 25,- /pk. (-40%)

Egenomsorg ser forskelligt ud for alle. For nogen kan det være så enkelt som at tage et langt brusebad og bruge et blødt håndklæde efter. Mens det for andre kan være at udvide deres hudplejerutine eller at omdanne badeværelset til et fristed med wellness i fokus.

Én ting er sikkert: Det er vigtigt at afsætte tid til sig selv hver dag.

Den klassiske julegave til ham & hende

Håndklæder er en klassiker, når det kommer til julegaver. Badehåndklæder, håndklæder til hænder og vaskeklude er alle gode gaver, især hvis de er lavet i høj kvalitet. Du kan give håndklæder i unikke farver eller gå med det mere sikre valg som blå, hvid eller grå.

En anden klassisk gaveide er dyner og hovedpuder. Valget af pude og dyne er meget individuelt. Står der ikke en bestemt dyne eller hovedpude på ønskesedlen, så vælg den du synes passer bedst. Læs vores dyneguide og pudeguide, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Se vores hovedpuder her

Se vores dyner her

Og husk, at modtageren af gaven altid kan returnere eller bytte gaven hos JYSK. Uanset om du har købt gaven online eller i en butik, kan du bytte eller returnere det uden tidsbegrænsning. Læs om vores returpolitik.

Giv julegaver der pifter soveværelset op

En anden populær julegave er sengetøj. Ligesom med håndklæder, bruger vi det hver dag, så derfor skal det både være behageligt for krop og øje. Hos JYSK har vi et bredt udvalg af sengesæt i forskellige materialer og designs. Det gør det nemt at finde det helt rigtige match til ham eller hende.

Vi bruger meget tid i soveværelset, og derfor skal det føles imødekommende og afslappende. Giv en gave, der opgraderer den glade modtagers soveværelse med det samme, såsom pyntepuder eller et sengetæppe:

En julegave der pryder ethvert hjem

Julegaven til ham eller hende, der elsker boligindretning, eller som har klaget over deres kedelige hjem. Boliginteriør er fantastisk som julegave, fordi der er så meget at vælge imellem – plus det er nemt at finde noget til ethvert budget.

Udforsk vores Indretningskategori, eller bliv inspireret af de udvalgte varer her:

Julegaven til gameren

Hvis du ikke selv er gamer, kan det føles nærmest umuligt at vide, hvad du skal købe til gameren i dit liv.

For at hjælpe dig med at finde den perfekte gave har vi udvalgt vores bedste gaming udstyr, som du kan vælge imellem:

God fornøjelse med juleindkøbene – og glædelig jul!

Udforsk mere

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Sådan vælger du de rigtige håndklæder: Den ultimative guide

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

I rampelyset: Håndklædesæt

I rampelyset: Håndklædesæt

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset

Indkøberens favoritter inden for udstyr til badeværelset