Møbeldage - Spar op til 50% 


 

Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023

Stue med blå velour sofa og sofabord med tændte stearinlys

I rampelyset: EGEDAL kollektionen

Hvis du synes om møbler med et stilfuldt design, faste sæde- og ryghynder i skum, ben i træ og betræk i smukke farver, er EGEDAL-sofaen, lænestolen og bænken noget for dig.

EGEDAL-kollektionen findes i fire forskellige farver: I den grå version finder du sofa og bænk, i den blå finder du sofa og lænestol, og til de dristige iblandt os har vi en orange sofa og en grøn sofa og lænestol. Du kan holde dig til et stilfuldt look med kun én farve, eller du kan blande dem for et mere uformelt look.

For dem alle gælder det, at vores kunder elsker dem. Alle har mindst en 4-stjernet vurdering (ud af 5) på JYSK.dk.*

Læs videre og find ud af, hvad der er så specielt ved denne kollektion.

EGEDAL grå sofa: “Komfortabel og smuk på samme tid”

I det klassiske hjem er EGEDAL sofaen og lænestolen i grå et fremragende valg. De passer ind overalt, og du kan style dem med plaider og puder i dine yndlingsfarver og mønstre. Sofaen får en 5-stjernet vurdering på JYSK.nl med ordene:

“Super flot, robust sofa i halvtredser-stil. Komplet med de matchende EGEDAL stole!”

EGEDAL blå og grøn velour sofaer: “smukt velourstof”

 

EGEDAL sofaen i blå og grøn velour er en nyere tilføjelse til vores sortiment, men vores kunder er allerede vilde med dem. På JYSK.nl skriver en af dem:

“Stor sofa, god størrelse, er godt og smukt velourstof” - og efterlader en 5-stjernet bedømmelse.

EGEDAL sofa i beige: "meget behagelig siddehøjde"

EGEDAL sofaen i beige er perfekt, hvis du ønsker en mere afdæmpet sofa, men stadig blød og behagelig . På JYSK.de skriver en kunde:

"Du har en behagelig siddehøjde og kan sidde meget komfortabelt."

Se på vores andre sofaer, og se også vores møbelkollektioner VIRUM i sort metal, VANDSTED i bambus, den elegante, hvide NORDBY eller DOKKEDAL med det moderne, nordiske look.

*Anmeldelserne stammer fra JYSK i landene: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland og Schweiz.

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Brug gardiner til at forvandle dit hjem