Stentøjsvase på piedestal, hvid skål, kunstig plante i blomsterpotte i flet og puder på bænk

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Foråret er her og giver dig en fantastisk mulighed for at friske hjemmet op. Forårsnyhederne fra JYSKs nye Nordic Mood-kollektion lægger vægt på hyggelige, varme nuancer og naturlige materialer krydret med et strejf af friskhed.

Grønne forårsfornemmelser

Når der skal gøres forårsklar, kan grønne planter bruges som dekorative elementer, der skaber liv i hjemmets forskellige rum. Hvis du ikke kan vente på, at en lille spire vokser sig stor, kan kunstige planter være et godt alternativ.

De grønne kunstige planter ASGAR og OLIVER har et naturligt look og med den dekorative og funktionelle hængekurv INGVER kan du hænge dem op og få mest muligt ud af deres naturlige look.

INGVER kan ikke bare bruges som stilfuld blomsterpotte, men er også ideel til at opbevare nøgler, cykellygter og andre fornødenheder.

Den kunstige plante CELIUS kan også tilføje et strejf af grønt til dit hjem, og i kombination med blomsterpotten SIVERT inviterer den naturen indendørs.

Få flere tips til at friske hjem og have op med kunstige planter

Pyntepuder tilføjer ekstra hygge og komfort til dit hjem. NATTLILJA og BELLIS er begge i rolige nuancer med striber i forskellige farver, der bidrager med varme og sjæl til hjemmet, så enhver stol eller sofa føles behagelig.

Harmoniske kontraster

Giv hjemmet nyt liv med det quiltede vattæppe SOMMEREIK, der udstråler komfort og blødhed i indretningen. Det giver lidt ekstra varme på de kølige forårsaftener. Når vattæppet ikke er i brug, kan det opbevares i kurven MICHAEL, der med sin naturlige brune farve skaber en smuk kontrast til vattæppets friske blå farve.

Kurven MICHAEL er lavet af siv og har håndtag, der kombinerer smuk praktik og æstetik i ét. Med sin form er MICHAEL perfekt til at opbevare hverdagens småting såsom magasiner, strikketøj eller tæpper – og samtidig er kurven også oplagt til en picnic eller en tur på stranden. 

Dejlige dekorative detaljer

Små dekorative elementer som vaser, skåle og fyrfadsstager bidrager med en ekstra forårsagtig stemning til dit hjem. Denne effekt er særligt tydelig, hvis de har et let udtryk som fx CARLO vasen, HILMIR skålen og ALLAN fyrfadsstagen.

Om Nordic Mood

Fire gange om året håndplukker vores dygtige indkøbere produkter til en trendy kollektion af varer ved navn Nordic Mood.

Produkterne er nu til salg i alle JYSK butikker og på JYSK.dk. 

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave