Sort gamer bord med LED lys i mange farver

Gå all-in med et HALDUM LED gamer bord

Lad os præsenterer vores nye LED gamer bord HALDUM. Et gaming-bord, der har kraftige LED lys, som sætter liv til din spilleoplevelse. Det er bordet til dig, som er klar til at gå all-in med din gaming.

Sæt lys til din indre gamer

HALDUM gaming desk lyser din gaming station op med et integreret LED-panel monteret fra den ene bordside til den anden. Vi anbefaler, at du placerer bordet med en lille afstand til væggen. Dette giver LED lysene et lærred at skinne på og skaber en lysfest på væggen.

Sort gamer bord med LED lys i mange farver


Du kan styre LED lysene trådløst med den medfølgende fjernbetjening. Du kan vælge mellem et sæt forudindstillede effekter som f.eks. regnbue-effekt – eller du kan vælge en bestemt farve. Du kan justere alt fra lysstyrke og flowhastighed af effekterne. Hvis du ønsker at matche farven på dit gaming udstyr, kan du vælge farven direkte på fjernbetjeningen.

HALDUM forbindes let til dit gaming udstyr

HALDUM gaming-bord er "plug and play", hvilket betyder, at du nemt kan slutte det til alt, hvad der har en USB-udgang ved hjælp af det medfølgende USB-A-kabel. Tilslut det til din computer eller AC-adapter – let og enkelt.

Vi anbefaler at bruge en PowerBank (ikke inkluderet), som du kan lægge i den indbyggede opbevaringslomme af trådnet, som er placeret under bordpladen.

Smart og praktisk opbevaring af kabler

Kabelopbevaring er vigtig for at opnå et professionelt og cool gaming setup. Med det smarte kabelsystem kan du føre alle dine kabler under bordet og op gennem kabelruterne i bordpladen.

Placer strømforsyning i systemet af trådnet, og dermed har du kun et enkelt kabel, der løber fra dit bord.

Et gamer bord med mange fordele

HALDUM gaming bord har flere funktioner, der får det til at skille sig ud. Her blandt den detaljerede kulfibertekstur på bordpladen, der giver et strømlinet og cool udseende, og bordpladens afrundede kanter med metal ​​logo på begge sider af bordet

Brug for en ny gamer stol, der passer til dit nye gamerbord? Se vores sortiment af gaming stole i seje farver.

Hele rammen på HALDUM er konstrueret i metal - fra støttebjælken, til benene og fødderne på bordet. To store nivelleringsjusteringer er placeret under konstruktionen af ​​hver fod for at sikre perfekt nivellering, hvis de placeres på ujævne overflader.

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

3 forskellige typer hjemmekontor

3 forskellige typer hjemmekontor