Kontor med skrivebord, kontorstol og væghylde

Forny dit hjemmekontor på budget

Er det tid til at opgradere dit hjemmekontor? I dette blogindlæg kan du finde den inspiration, du har brug for, til at skabe et arbejdsområde, der er både pænt og præsentabelt. Du kommer langt med et par kasser og kurve, og hvis du derudover tilføjer nogle planter, lidt pynt og måske et lækkert lammeskind, kan du skabe en ekstra hyggelig atmosfære.

Praktiske opbevaringsløsninger til hjemmekontoret

Dit hjemmekontors opbevaringsløsninger behøver ikke at være kedelige. En høj kurv kan være en praktisk måde at organisere blandt andet indpakningspapir og andre ting, der har en upraktisk facon. Du kan også bruge den som papirkurv. 

Brug en dekorativ opbevaringskrukke eller et fint krus til opbevaring af papirclips og andre småting, der ellers ender med spredt ud over skrivebordet (eller gulvet).

Tip: Hvis der er nogle bestemte ting der er rare at have ved hånden, kan du opbevare dem på et rullebord med hjul - så du nemt kan flytte dem med dig rundt.

En bogreol er uundværlig til både dine bøger, dit hobbyudstyr og dine pynteting. Den asymmetriske reol TRAPPEDAL fås i to størrelser og har et interessant, dynamisk look samt plads til både læsestof, strikketøj og souvenirs.

Tip: Placer dine ting i lige linjer på hylderne for at sikre et rent og ryddeligt look.

Få personlighed med i indretningen 

At samle småting, pyntegenstande og souvenirs på en lille bakke eller i en æske gør en verden til forskel. Når du arrangerer dine forskellige personlige favoritter på den måde, behøver de ikke nødvendigvis at matche hinanden. Så snart du sætter dem på en bakke, kommer de automatisk til at se ud, som om de hører sammen.

Få flere tip til fornyelse af dit badeværelse og dit soveværelse

Udforsk mere

Vælg den rigtige entrebænk

Vælg den rigtige entrebænk

I rampelyset: MARKSKEL-kollektionens møbler med opbevaring

I rampelyset: MARKSKEL-kollektionens møbler med opbevaring

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab