INSPIRATIONSDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%*KØB NU

Kontor med en smart væghylde i træ til opbevaring og indretning

Forny dit hjemmekontor på budget

Dato:

Kategori: Kontor, Opbevaring

Tags: Hylder, Reol, Rullebord, Hjemmekontor, Indretning af hjemmekontor

Er det tid til at opgradere dit hjemmekontor? I dette blogindlæg kan du finde den inspiration, du har brug for, til at skabe et arbejdsområde, der er både pænt og præsentabelt. Du kommer langt med et par kasser og kurve, og hvis du derudover tilføjer nogle planter, lidt pynt og måske et lækkert skind, kan du skabe en ekstra hyggelig atmosfære.

Praktiske opbevaringsløsninger til hjemmekontoret

Dit hjemmekontors opbevaringsløsninger behøver ikke at være kedelige. Den lille opbevaringsspand AKITA er en praktisk måde at organisere blandt andet indpakningspapir og andre ting der har en upraktisk facon. Du kan også bruge den som papirkurv – læg låget på, hvis du vil have et ekstra rent look på dit hjemmekontor.

Opbevaringsspand med låg og et rullebord med hjul


Brug en dekorativ opbevaringskrukke som TOMAS i grønt stentøj til opbevaring af papirclips og andre småting, der ellers ender med spredt ud over skrivebordet (eller gulvet).

Tip: Hvis der er nogle bestemte ting der er rare at have ved hånden, kan du opbevare dem på et rullebord med hjul - så du nemt kan flytte dem med dig rundt.

Asymmetrisk reol med opbevaringskasser og -kurve


En bogreol er uundværlig til både dine bøger, dit hobbyudstyr og dine pynteting. Den asymmetriske reol TRAPPEDAL fås i to størrelser og har et interessant, dynamisk look samt plads til både læsestof, strikketøj og souvenirs.

Tip: Placer dine ting i lige linjer på hylderne for at sikre et rent og ryddeligt look.

Få personlighed med i indretningen 

Glasbakke med kunstig plante og andre pynteting


At samle småting, pyntegenstande og souvenirs på en lille bakke eller i en æske gør en verden til forskel. Når du arrangerer dine forskellige personlige favoritter på den måde, behøver de ikke nødvendigvis at matche hinanden. Så snart du sætter dem på en bakke, kommer de automatisk til at se ud, som om de hører sammen.

Få flere tip til fornyelse af dit badeværelse og dit soveværelse

Hvad er dine bedste tips til et pænt og præsentabelt kontor? Del dem med os i kommentarerne!