SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%KØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Forny dit hjem med lyst tilbehør

Forny dit hjem med lyst tilbehør


Trænger din stue, dit soveværelse eller din entré til forandring - men det skal ikke koste en formue? Så frisk dit hjem op med nyt tilbehør. Vi hjælper dig med det rette boligtilbehør, så du hurtigt og nemt får en frisk, skandinavisk følelse.

Lyse farver får dine rum til at virke større, og de skaber en afslappende fornemmelse, når man træder ind. Gå efter de lyse farver, når du vælger boligtilbehør, men vær ikke bange for at tilføje mørke kontraster og inspirerende mønstre. 

Inspirerende mønstre med et etnisk touch

Kombinér de lyse farver med etniske mønstre, som er inspireret af marokkansk geometri. Få komfort og en afslappende stemning ind i stuen eller soveværelset med bløde puder og plaider – husk, at nye puder og plaider er en af de nemmeste og billigste måder at skabe et ny look på. 

Invitér naturen indenfor

Friske blomster forskønner ethvert rum – ingen tvivl om det. Invitér naturen indenfor ved at stille friske blomster i en smuk vase. Nyd duften og de smukke grønne farver. 

Hyggelige stearinlys 

Stearinlys er en nem og hurtig måde at skabe et lyt look på – og glem ikke, hvor meget hygge de giver. Få masser af hyggeligt lys med søde fyrfadsstager og stearinlys.

 

Udforsk mere

Sådan rengør du dine gardiner og persienner

Find den perfekte studentergave

Sådan kan mørklægningsgardiner gøre en forskel i dit hjem

Gaveidéer til mors dag