UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Forny dit hjem med lyst tilbehør

Forny dit hjem med lyst tilbehør


Trænger din stue, dit soveværelse eller din entré til forandring - men det skal ikke koste en formue? Så frisk dit hjem op med nyt tilbehør. Vi hjælper dig med det rette boligtilbehør, så du hurtigt og nemt får en frisk, skandinavisk følelse.

Lyse farver får dine rum til at virke større, og de skaber en afslappende fornemmelse, når man træder ind. Gå efter de lyse farver, når du vælger boligtilbehør, men vær ikke bange for at tilføje mørke kontraster og inspirerende mønstre. 

Inspirerende mønstre med et etnisk touch

Kombinér de lyse farver med etniske mønstre, som er inspireret af marokkansk geometri. Få komfort og en afslappende stemning ind i stuen eller soveværelset med bløde puder og plaider – husk, at nye puder og plaider er en af de nemmeste og billigste måder at skabe et ny look på. 

Invitér naturen indenfor

 

Friske blomster forskønner ethvert rum – ingen tvivl om det. Invitér naturen indenfor ved at stille friske blomster i en smuk vase. Nyd duften og de smukke grønne farver. 

Hyggelige stearinlys 

Stearinlys er en nem og hurtig måde at skabe et lyt look på – og glem ikke, hvor meget hygge de giver. Få masser af hyggeligt lys med søde fyrfadsstager og stearinlys.

 

Udforsk mere

Praktisk indretning med kunstige planter

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.