UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Forkæl din far på Fars Dag

Forkæl din far på Fars Dag

Den 5. juni er det Fars Dag. På denne dag er det din tur til at forkæle din far med søde ord og hengivenhed - og selvfølgelig gaver, der viser, at du tænker på ham.

Overvej gaven en ekstra gang i år, så du er sikker på, at din far mærker, at du tænker på ham. Her er en liste med gaver til fire forskellige typer af fædre: Den velplejede, den afslappede, den aktive og ham, der trænger til en god nats søvn.

Gaver til den velplejede far

Kan far lide at passe på sig selv? Personlig pleje er ikke kun noget for din mor. Sørg for, at far har det rigtige udstyr til at holde sig i form og få det bedste ud af sig selv.

Gaver til den afslappede far

Hvilken mand elsker ikke at slappe af foran tv'et, når der er nyheder, eller der bliver spillet en god kamp? Sørg for, at far sidder godt i en dejlig lænestol og kan smide fødderne op efter en hård dag på jobbet.
 

Gaver til den aktive far

Hvis far elsker at arbejde i haven, så sørg for at han kan nyde frugten af sit arbejde i en dejlig stol, liggestol eller hængekøje, i skyggen og med en kølig drink ved sin side.


Er far en aktiv, udendørs type, der nyder frisk luft og en god vandretur? Hjælp ham med at følge hans passion med det rigtige udstyr.

Gaver til den trætte far

Fortjener far en god nats søvn, eller vil du gøre gengæld for alle de gange, du har vækket ham om natten, enten som baby eller som teenager, når du kom sent hjem? Giv ham en dejlig dyne og pude, så han kan sove godt og længe.

Om Fars Dag

På Fars Dag fejrer vi fædrene og deres indflydelse i samfundet. Det er ikke kun i Danmark, at vi hædrer fædrene og giver dem ekstra opmærksomhed. Over hele verden er der en særlig dag, hvor fædre forkæles med morgenmad på sengen, hjemmelavede kort og gaver. Fars Dag fejres dog på forskellige datoer. Mest almindeligt ligger dagen i marts, april eller juni. I det katolske Europa fejres dagen den 19. marts (Skt. Josephs Dag). Mange andre lande i Europa og Amerika fejrer dagen tredje søndag i juni.

Dagens nøjagtige oprindelse er omstridt, men fejringen af fædrene begyndte sandsynligvis for cirka 100 år siden, og dagen blev skabt som et supplement til Mors Dag.

 

Udforsk mere

Praktisk indretning med kunstige planter

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.