Engangsgrill af bambus og pap, drikkeglas og kopper på strand

Engangsgrill: Den perfekte løsning til udendørs madlavning

Sommeren er fantastisk, og de fleste af os holder af at tage ud og nyde sommerhalvåret, eksempelvis på en skovtur, en tur i parken eller måske en dag på stranden. Når man er på tur i det fri, skal man selvfølgelig også have noget at spise. Her er det er nemt at tage en rugbrødsmad eller to med, men det er sjældent det mest spændende.

I stedet kan det være helt fantastisk at grille sin mad på stedet. Det er dog ikke særligt praktisk at medbringe en metalgrill, da den kan være både besværlig og tung at slæbe rundt på. Men hvad gør man så? I sådanne situationer er det i stedet oplagt at medbringe en engangsgrill, så man er sikret et lækkert, varmt og frisktilberedt festmåltid.

En engangsgrill lavet af bambus og pap

CASUS engangsgrillen er den ideelle løsning til at nyde udendørslivet i sommerhalvåret, da den netop er lavet til formålet: Den er nem at medbringe, håndtere og skille sig af med. CASUS er lavet af bambus og pap og indeholder lavasten og briketter, der er lavet af kul fra bambus. CASUS engangsgrillen er derfor en fantastisk løsning til nem og hyggelig madlavning, så du sammen med venner og familie kan nyde lækker og varm mad, også selvom I er udendørs.

CASUS engangsgrillen bærer certificeringen FSC® Recycled, der betyder, at engangsgrillen er lavet af genbrugte skovbaserede materialer. Med CASUS har du et alternativ til den traditionelle engangsgrill, og fordi den er lavet af genbrugte materialer, hjælper den også med at reducere efterspørgslen på skovbaserede ressourcer (FSC® N001715).

Når man tænder op i en kulgrill i naturen, er det som altid vigtigt at sikre, at man slukker kullene i grillen ordentligt efter brug. Derudover er det også vigtigt at rydde ordentligt op efter sig selv samt på korrekt vis at skille sig af med engangsgrillen. Med CASUS er dette dog nemt – så længe kullene er ordentligt slukkede, kan du trygt smide den i en normal affaldsspand eller endda i et lejrbål.  

Fordelene ved en engangsgrill

Den primære fordel ved at benytte en engangsgrill er naturligvis, at den gør det muligt at få frisktilberedt varm mad, mens man er væk fra hjemmet og mere vante omgivelser. Ved at tilberede sin mad på stedet kan man nyde den med det samme. Det er selvfølgelig også en god løsning at medbringe sin mad hjemmefra – kolde frikadeller og kartoffelsalat er en klassiker i sommerhalvåret, som mange holder af – men det er svært at slå grillpølser, sprøde hotdogbrød og grillede majskolber, og især når de kommer direkte fra den varme grill.

En anden fordel ved en engangsgrill er, at maden bliver grillet. Bare tanken om grillmad kan hurtigt få mundvandet til at løbe, og det er netop fordi denne tilberedningsmetode skaber fantastiske og aromatiske resultater, der virkelig fremhæver smagen i maden.

De vigtigste ting til udendørs madlavning og spisning

Når du er ude på tur, er det især vigtigt at have korrekt udstyr med, hvis du planlægger at tilberede og spise din mad på farten. Med alt fra køletasker til genanvendelige sugerør er der mange elementer, der virkelig kan gøre din dag ude med venner og familie til en fantastisk én af slagsen. 

Tæpper og håndklæder til en tur i det fri 

Når man skal ud i det fri og nyde naturen, er det rart at have lidt komfort med hjemmefra. Er planen fx at tilbringe en dag på stranden, er det også vigtigt at have de rette håndklæder og tæpper med. Tæpper til at sidde på eller pakke sig ind i, hvis det bliver køligt, gør turen meget hyggeligere. Strandhåndklæder er naturligvis også helt ideelle, hvis man gerne vil ned til sandet og det dejlige, blå havvand. 

Udforsk mere

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Hvilken type haveejer er du?

Hvilken type haveejer er du?

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også