UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

9 tips til at spare på energien til vinter

9 tips til at spare på energien til vinter

Går du med tanker om, hvordan du holder varmeregningen nede til denne vinter? Der er flere ting, du kan gøre for at spare på energien – udover at pakke dig ind i en dejlig lun vinterdyne om natten. Vi har samlet en liste med 9 sparetips til, hvordan du kan holde på varmen og på samme tid indrette dit hjem med stil.

9. Omgiv dig med hygge

Hvid lænestol og puf i teddystof i stilfuld stue


Bløde og behagelige møbler som en lænestol i teddy stof skaber en følelse af varme og komfort, der kan få dig til at skrue et hak ned for varmen.

8. Pak dig ind i en varm plaid

Broget og beige plaid


Læg en lækker plaid i din lænestol, så alt er klar, når du har tid til at sætte dig til rette med en god bog, et blad eller dit yndlings tv-program

7. Te og cacao holder dig varm

Tekande, krus og skåle


En dejlig kop te eller kakao varmer dig op indefra og ud. Og du kan holde hænderne dejligt lune på kruset.

6. Hold varmen efter brusebadet

Badekåber på et badeværelse


Selv et kort brusebad varme dig godt igennem. Sørg for at holde på varmen ved at tage badekåbe på, så snart du har tørret de sidste vanddråber af. Og hav dine yndlingshjemmesko er inden for rækkevidde.

5. Få et hyggeligt hjem med indretning i varme farver

Pude, vase og lysestage på skænk


Visse farver kan udløse en varm fornemmelse, når vi ser på dem. Vi kalder dem endda "varme farver": Brun, rød, orange og gul, og deres forskellige nuancer minder os om solskin og flammer fra et bål. Brug farverne i din indretning til at opnå et varm og indbydende look.

4. Tænd hyggebelysningen

Vindueskarm med stearinlys i lysestager


Et par stearinlys kan i sig selv ikke varme ikke rummet op eller spare energi. Men synet af den lysende flamme kan give dig en skøn, varm følelse. Du kan også bruge LED stearinlys, hvis du foretrækker et sikkert og sundt alternativ, der ikke brænder ned.

3. Gardiner kan forhindre kulden i at finde ind

Gardiner brugt som rumdelere mellem en spisestue og en stue


Et nemt sparetip er at trække gardinerne for eller lukke persiennerne ned, inden du går i seng. Dermed kan du reducere træk og varmetab gennem vinduerne. Gardiner kan også bruges til at adskille områder i et rum. Læs mere om, hvordan du kan bruge gardiner til at ændre dit hjem.

2. Tæpper kan holde fødderne varme

Spisestue med spisebord og stole på tæppe


Tæpper kan fungere som et ekstra lag isolering på gulvet og forhindre kulde i at sive op. I mange tilfælde vil tæpper også føles behagelige mod dine fødder end det bare gulv. Se flere fordele ved tæpper i dette blogindlæg: 6 fordele ved tæpper i indretningen

1. Sådan holder du varmen på vinternætter

Intet kan ødelægge din søvn som klaprende tænder og gåsehud. Få dig en dejlig vinterdyne, der kan holde dig varm om natten, så du vågner op med fornyet energi, klar til hvad dagen end måtte bringe.

 

Udforsk mere

Valentinsgaver til mænd

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.