Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

To måder at bruge gardiner som rumdelere

Brug gardiner til at forvandle dit hjem

Gardiner kan bruges til mange forskellige ting. Ikke alene afskærmer de for sol, de hjælper også med at holde varmen – eller kulden – ude og beskytter mod nysgerrige blikke udefra. Derudover kan du hænge dem op inde i et rum og bruge dem som rumdelere.

Indret et privat soveværelse i stuen

Måske har du kun et enkelte værelse, hvor du skal forene stue med et soveværelse. Hvis du har plads nok til både seng og sofa, hvorfor så ikke indrette et separat soveværelse i stuen ved hjælp af gardiner? Hæng gardinerne fra loftet og brug dem som rumdelere. På den måde kan får du plads til en privat krog med en seng. Om dagen trækker du bare gardinerne for, hvis du ikke lige får redt sengen.

Husk at vælge gardiner i en farve, som du oplever som beroligende og som passer til når det er sengetid. Læs mere om, hvordan farver påvirker vores søvn. Hvide gardiner som MARISKO er et tidløst valg, der matcher enhver indretning.

Hvide gardiner der adskiller et soveværelse fra en stor stue
Gardin MARISKO 1x140x300 hvid
2 for 299,-
199,- /stk.
Spar 25%

Glem alt om hjemmekontoret

Du kan også bruge gardiner til at lukke for udsigten til hjemmekontoret på dage, hvor du ikke arbejder.

Hvis du har en stor stue har du måske god plads til et hjemmekontor, men hvem har lyst til at blive mindet om opgaver og todo-lister på fridage eller efter fyraften? Du kan nemt undgå udsigten til laptop og ringbind ved ganske enkelt at trække gardinerne for. Et gardin som det beige AUSTRA er både stilfuldt, matcher mange andre farver, og udgør en fin baggrund for dine online møder.

Brug gardiner til at adskille forskellige zoner

Selvom du ikke føler behov for at afskærme et særligt område i rummet, kan du også bruge gardiner - de er geniale til at skabe en huleagtig atmosfære i en stue, samtidig med at de adskiller den fra en spiseplads. BOLMEN fås i to farver: Off white og varm grå. Begge har et let og luftigt udtryk og kan hjælpe dig med at skabe en hyggelig og intim atmosfære.

Et ryddeligt og organiseret sovemiljø kan forbedre din søvn, så det er en god idé at gemme rod og tøj væk. Du kan nemt skabe et walk-in-closet i dit soveværelse ved at bruge et gardin til at holde bøjler og vasketøjskurve skjult.

Beige gardin foran tøjstativ adskiller et soveområde fra en garderobe
Gardin HITRA 1x140x300 beige
2 for 749,-
499,- /stk.
Spar 25%

Udforsk mere

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen