GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

To eksempler på, hvordan du kan bruge gardiner som rumdelere: I et soveværelse og i et hjemmekontor

Brug gardiner til at forvandle dit hjem

Gardiner kan bruges til mange forskellige ting. Ikke alene afskærmer de for sol, de hjælper også med at holde varmen – eller kulden – ude og beskytter mod nysgerrige blikke udefra. Derudover kan du hænge dem op inde i et rum og bruge dem som rumdelere.

Indret et privat soveværelse i stuen

Måske har du kun et enkelte værelse, hvor du skal forene stue med et soveværelse. Hvis du har plads nok til både seng og sofa, hvorfor så ikke indrette et separat soveværelse i stuen ved hjælp af gardiner? Hæng gardinerne fra loftet og brug dem som rumdelere. På den måde kan får du plads til en privat krog med en seng. Om dagen trækker du bare gardinerne for, hvis du ikke lige får redt sengen.

Husk at vælge gardiner i en farve, som du oplever som beroligende og som passer til når det er sengetid. Læs mere om, hvordan farver påvirker vores søvn. Vores gardin AUSTRA fås i flere farver.

Rosa gardiner der adskiller et soveværelse fra en stor stue

Glem alt om hjemmekontoret

Du kan også bruge gardiner til at lukke for udsigten til hjemmekontoret på dage, hvor du ikke arbejder.

Hvis du har en stor stue har du måske god plads til et hjemmekontor, men hvem har lyst til at blive mindet om opgaver og todo-lister på fridage eller efter fyraften? Du kan nemt undgå udsigten til laptop og ringbind ved ganske enkelt at trække gardinerne for. Et gardin som det grå ANTEN er både stilfuldt, matcher mange andre farver, og udgør en fin baggrund for dine online møder.

Grå gardiner adskiller et hjemmekontor med skrivebord og kontorstol fra en stue med en lænestol og fodskammel

Brug gardiner til at adskille forskellige zoner i stuen

Måske har du ikke behov for at lukke for udsigten til en bestemt zone i rummet, men gardiner kan også bruges til at skabe en hule-agtig atmosfære i et rum. AMUNGEN fås i flere farver: Sort, grå, støvet blå og taupe. De lyse versioner har et let og luftigt udtryk, mens de lidt mørkere versioner som fx de blå gardiner er ideelle til at skabe en mere intim atmosfære.

Blåt gardin bag en sofa adskiller et opholdsområde fra en spiseplads

 

 

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Alt du skal vide om sengetøj

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Valentinsgaver til mænd

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.