Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Plaid SKOGVIKKE fleece 130x160 natur

Varenummer: 4500603

Plaid SKOGVIKKE fleece 130x160 natur

  Pr. stk. 12,50

Specifikationer

Materiale: 100% polyester
Materiale: Forside:100% polyester,Bagside:100% polyester
Vask: 30°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: Må ikke tørretumbles
Strygning: ' Strygning muligt ved lav temperatur (max. 110ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Størrelse: Bredde: 130 cm, Længde: 160 cm
Krymp: 1-3 %
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Vægt: 150 g/m².
Farve: Natur

Alle kundeanmeldelser

 
94 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/05/2017

Fleece tæppe

Vi skulle have telt fest med 40 mennesker. Vejrudsigten var ikke den bedste. Søgte efter tæpper og fandt disse hos jysk. Der blev bestilt 42 stk og dagen efter kunne jeg afhente dem i butikken. Vores gæster fik en dejlig aften, der var varmere end forventet. Behøver jeg at nævne at prisen også gav mig ekstra varme.

Skrevet af: Joan Rasmussen By: Fredericia Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/05/2017

Reservering af vare på nettet samt afhentning i butik

Alt er til UG med kryds og slange

Skrevet af: Elisa Trojaborg By: 2100 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
04/04/2017

Super tilfreds

God og hurtig service Har anbefalt denne form for indkøb

Skrevet af: Annika Elle By: Køge Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/03/2017

udemærket

God nok til det jeg skal bruge den til

Skrevet af: Rita Jensen By: Glamsbjerg
10/02/2017

Tæpper

Rigtig godt at man kan bestille, og så er det klar når man kommer, og på samme dag. Rigtig fint til at strikke tæpper af.

Skrevet af: Malene By: Viby Alder: 25-34 Køn: Kvinde
09/02/2017

Fine tæpper, pånær et..

Jeg købte 10 af disse tæpper som er ganske fine til prisen. Dog var der et hul i et af dem, så det skal man lige tjekke inden man smider sin bon væk..

Skrevet af: Lykke Petersen By: Herning Alder: 15-24 Køn: Kvinde
15/01/2017

Billigt tæppe

Billigt tæppe. Kvalitet matcher prisen. Hurtig levering.

Skrevet af: Lars Nissen By: Branderup Alder: 25-34 Køn: Mand
24/11/2016

Lækre

Super lækre og bløde!

Skrevet af: Tenna Bay frausing By: Regstrup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
05/09/2016

Fuld valuta for pengene!

Fin plaid til næsten ingen penge.

Skrevet af: Steen By: 2765 Alder: 45-54 Køn: Mand
12/07/2016

Fin plaid til prisen

Blød og lækker

Skrevet af: Pernille By: Højbjerg Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.