Køb elpærer og batterier hos JYSK

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken pære du vælger til din lampe. Styrke og farve på elpæren er afgørende for den belysning og stemning som din lamper giver. Hos JYSK tilbyder vi et udvalg af LED elpærer og AA og AAA batterier, så du kan få skabt den helt rette belysning i dit hjem. 

God belysning kræver den rette pære

Husk at vælge den rigtige pære til din lampe. Hvor meget styrke der skal være på din pære kommer an på, hvilken funktion lampen skal udfylde. Loftslamper eller pendler der skal hænge over spisebordet kræver en større lysstyrke for at lyse rummet op. Derimod bør du ikke vælge en for skarp pære til din læselampe eller bordlampe. En skarp pære vil ikke skabe den rolige og dæmpede belysning som oftest ønskes med mindre lamper. 

Læs vores blogindlæg om at skabe den rette belysning i soveværelset. I de fleste hjem er soveværelset et multifunktionelt rum, der ikke kun fungerer som et soverum, men også som eksempelvis garderobe eller kontor. I soveværelset bør du derfor kombinere flere lyskilder for at få den ideelle soveværelsesbelysning. Læs mere her.