Køb elpærer og batterier hos JYSK

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken pære du vælger til din lampe. Styrke og farve på elpæren er afgørende for den belysning og stemning, som din lampe giver i hjemmet. Hos JYSK tilbyder vi et udvalg af LED elpærer, AA batterier og AAA batterier, så du kan få skabt den helt rette belysning i dit hjem. AA og AAA batterier bruges derudover til mange elektroniske produkter i hjemmet, og er derfor gode at have liggende eller købe med hjem. Batterier AA og AAA findes også som genopladelige, så du kan bruge dem igen i stedet for at skifte dem ud. For at kunne genanvende dine batterier skal du blot huske at genoplade dem ofte med en batterioplader.

God belysning kræver den rette pære

Husk at vælge den rigtige pære til din lampe. Hvor meget styrke der skal være på din pære kommer an på, hvilken funktion lampen skal udfylde. Loftslamper eller pendler der skal hænge over spisebordet kræver en større lysstyrke for at lyse rummet op. Derimod bør du ikke vælge en for skarp pære til din læselampe eller bordlampe. En skarp pære vil ikke skabe den rolige og dæmpede belysning som oftest ønskes med mindre lamper. E27 og E14 refererer til lampens fatning. Det er vigtigt at kigge på størrelsen af fatning, så du får valgt den rigtige LED pære.

Læs vores blogindlæg om at skabe den rette belysning i soveværelset. I de fleste hjem er soveværelset et multifunktionelt rum, der ikke kun fungerer som et soverum, men også som eksempelvis garderobe eller kontor. I soveværelset bør du derfor kombinere flere lyskilder for at få den ideelle soveværelsesbelysning.

AA og AAA batterier til elektronik i hjemmet

Batterier AA og AAA anvendes i mange forskellige produkter i hverdagen som badevægte, legetøj, lyskæder, vægure og vækkeure. Derfor kan de være gode at have ved hånden, så du aldrig løber tør for batteri. AA og AAA batterier findes både som almindelige batterier og genopladelige batterier.

Genopladelige batterier kan bruges igen og igen

Hvis du har brug for mange batterier og hele tiden skal købe nye batterier til fjernbetjeningen, børnenes legetøj, batterilamper og andre elektroniske apparater, er genopladelige batterier måske noget for dig. Et batteri behøver ikke altid at blive smidt ud efter brug - især ikke, hvis det kan genoplades og bruges igen. Vælg mellem opladelige AA batterier og AAA batterier. Husk at få en batterioplader med, så du kan oplade batterierne ofte og bruge dem igen.