Lamper til alle rum i dit hjem

Lamper giver ikke kun lys i et rum, de skaber også hygge, liv og stemning. Det kan dog variere hvilken type belysning der er behov for, alt efter i hvilket rum den nye lampe skal placeres. Find din nye natlampe, børnelampe, stuelampe, læselamper eller loftslampe her hos JYSK. Leder du efter en lampe til børneværelset, kan du gå på opdagelse blandt vores dekorative belysning.

JYSK har lamper i moderne, retro og klassiske designs og i forskellige materialer som bambus, metal, stål, keramik eller glas. Uanset om du er til sorte og hvide lamper eller farverige grønne og blå lamper, så har vi en lampe til dig.

Find den rette lampe til dit hjem

Alt efter om du bor stort eller småt er der nogle overvejelser, som du kan gøre dig i forhold til indretning og belysning. JYSK har et stort udvalg af forskellige typer belysning såsom bordlamper, pendler, væglamper og gulvlamper, så der er noget for enhver smag - og til ethvert hjem.

Lamper til det lille hjem

Bor du småt eller har du mange mindre værelser, så er det vigtigt, at du får lyst rummene helt op. En god belysning, som når helt ud i hjørnerne er med til at skabe en større rumfornemmelse. Du har derfor brug for lamper, der giver en masse lys uden at tage en masse plads. Vælg derfor lamper med et minimalistisk udtryk, da de ikke vil optage for meget plads i rummene. Det kunne fx være lamper i afdæmpede farver som sort, hvid eller grå. En bordlampe i vindueskarmen eller en klemmelampe på en hylde kan være en god løsning til at få lys ud i hjørnerne uden optage gulvplads.

Lamper til store rum

Bor du dermed i et større hjem, så er mulighederne mange. Store rum kræver ofte mere end en lampe, så brug derfor muligheden for flere lamper til at vise din personlige stil. En grøn, blå eller rød lampe vil tilføre dit hjem et personligt udtryk

En stor loftslampe over fx spisebordet kan kombineres med en bordlampe på skænken eller en gulvlampe ved lænestolen. Du kan vælge at holde dig til én lampe der skiller sig ud – eller gå all-in på lamper i spændende materialer og former. Loftslamper i bambus eller med et moderne formudtryk vil være interessant for øjet.