Lækre pallehynder til din pallesofa

Er du hoppet med på trenden, og har lavet dine egne pallemøbler? Tilføj den sidste finish til projektet med pallehynder fra JYSK! Du finder tre forskellige størrelser hynder, som passer i mål til EUR-paller. Sædehynden måler 120x80 cm og passer til overfladen på en palle. Ryghynderne kommer i to størrelser, 120x40 cm og 60x40 cm, og bredden passer til hhv. den lange og korte side af pallen. På den måde får du afdækket hele pallen, og opnår skøn komfort både på sædet og ryglænet af din pallesofa.

Køb dine pallehynder her – uanset om du mangler pallehynde til sædet eller ryggen af din nye pallesofa. Pallehynderne kan også bruges til andre løsninger i din have, f.eks. direkte på fliserne eller træterrassen, eller som hynder på en stor bænk.

2 produkter
    2 produkter

    Lav dine egne pallemøbler med bløde pallehynder

    En pallesofa passer ind i enhver altan, terrasse eller have. Det grove træ giver et naturligt og rustikt look, og tilføjer du de elegante antracit grå pallehynder fra JYSK blødgør du udtrykket og inviterer til at slænge sig i pallesofaen. Pallesofaen kan laves i præcis den størrelse og form du ønsker, og som passer bedst til dit uderum.

    Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at lave dine egne pallemøbler til haven? Det er heldigvis et ret simpelt projekt, og vi hjælper dig gerne på vej! Læs vores guide til hvordan du selv laver havemøbler af paller.