Møbeldage - Spar op til 50%

Kvinde midt i et spring og mor og barn, der laver udendørs træning

Udendørs træning for børn og voksne

Udendørs træning er mere tiltalende end squats og armbøjninger i et varmt motionscenter - både for børn og voksne. Alt, hvad du behøver, er det rigtige udstyr. På en gymnastikmåtte kan børn lave forlæns og baglæns kolbøtter, vejrmøller og trillebørsløb, og du kan være med. 


SIVFLY er en stabil og holdbar træningsmåtte med et dobbeltlagsbetræk, der gør siderne tykkere og dermed mere slidstærke. SIVFLY bevarer sin facon under brug, så du og dine børn kan nyde timevis af sjov i de kommende år. Gymnastikmåtten har en jævn overflade og kan give jer fantastiske oplevelser med spring og gymnastik. Den leveres med en elektrisk pumpe, og det tager mindre end to minutter, fra du pakker den ud, til den er pustet op og klar til sjov og træning.

SIVFLY er perfekt til udendørs træning i haven, og du kan også nemt tage den med i parken, da den kommer i en praktisk taske. Den er 450 cm lang, men hvis det ikke er nok for dig, kan du forbinde to eller flere til hinanden med velcrobånd. Den er 100 cm bred og 15 cm høj.


Efter træning gælder det om at strække ud. Et liggeunderlag kan være et glimrende alternativ til en yogamåtte, når du træner udendørs. De fås både i en almindelig version og i en selvoppustelig version.

Få flere ideer til udendørs aktiviteter

Efter træning og udstrækning har du fortjent en dejlig, afslappende stund i hængekøjen, hvor du kan nyde den gode samvittighed.

Det er vigtigt at tænke på væskebalancen, så gem ikke at drikke en masse. Sørg også for at medbringe et håndklæde, så du kan give den max gas og træne med dedikation.

Udforsk mere

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Skab forbindelse til naturen

Skab forbindelse til naturen

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære