Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Nordic Mood collection maj

Trendy gul baner vej for foråret

Dato:

Tags: Boligindretning, Nordic Mood

En ny Nordic Mood kollektion rammer vores butikker i maj. Denne gang er kollektionen inspirereret af gul - en farve, der er super trendy denne sæson både inden for mode og indretning. Gul blæser vinterens dystre grå væk og er perfekt til at skabe sommervibes i dit hjem. Farven er et ægte frisk pust efter den mørke tid – den lyser op, kalder på opmærksomhed, stråler af glæde og kaster sit smukke skær på verden omkring os. Den kan være cremefarvet, safran, eller citron - alle disse nuancer falder inden for det gule spektrum.

De sammensætninger, som du kan lave med gul, kan faktisk overraske dig. Støvede farver passer godt til gul, men hvad med den grålige tone af pink som i disse billeder?


Begynd i det små og med et ganske let greb om denne farve og skab et glad og indbydende look. Det behøver ikke at være meget for at se fantastisk ud, så lad den naturligt muntre gule udgøre små stænk af glæde og indtage pladsen som stjernen i rummet.


Andre karakteristiske træk i den nye Nordic Mood kollektion er bløde stoffer, dekorativ keramik og stilfuld brugskunst. I forening skaber produkterne et inspirerende rum med plads til godt selskab, fantasi og leg. Det lette udtryk og de lyse farver i kontrast til det mørke IDRE sidebord skaber balance i indretningen.


Lysestager skaber en levende atmosfære, og de fantasifulde dekorationsbogstaver i træ skaber dynamik.Du finder alt fra puder og plaider til potter og fyrfadsstager i kollektionen, så du er klar til at byde foråret velkommen i dit hjem.

Facts om Nordic Mood

Fire gange om året laver JYSK en ny, trendy sammensætning af varer under navnet Nordic Mood.

Alle varer er allerede til salg i JYSKs butikker og på JYSK.dk fra begyndelsen af maj. Varerne findes i samme område i butikkerne, så man kan få inspiration til, hvordan produkterne passer til hinanden.