Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Stilrent sort loungesæt i stål og flet 2 stole og 1 bænk

Stilfuld havestol og havebænk med et retro udtryk

Dato:

Kategori: Have

Tags: Loungesæt, Havemøbler

Kan du godt lide et enkelt og simpelt udtryk med rene linjer, der minder om 50’ernes og 60’ernes stilmæssige udtryk? Det kan vi særligt efter at vi så BEDER havebordet og havestolen for første gang. Denne serie af havemøbler har et elegant udtryk og en lethed, som er både visuel og helt konkret. 

Forkæl dig selv med en skøn spa-dag: Tilbring et par solrige timer på denne daybed - med store solbriller på og en kold forfriskning inden for rækkevidde... 

Sort daybed på terrasse

 

BEDER daybed cushion

BEDER daybed close up

Det grafisk vævede mønster giver BEDER serien et eksklusivt udtryk. 

Du kan købe hele sættet eller bare en enkelt bænk eller stol. Det klassiske udtryk gør det nemt at mikse BEDER havemøblerne med de havemøbler, som du allerede har på din terrasse eller altan. 

Sort havebænk på en solrig terrasse


BEDER havemøbelsættet består af en moderne kombination af materialer. Rammen og armlænet er lavet af Eukalyptustræ, og ryggen og sædet på bænken og daybed’en er polypropylen i en nyfortolkning af flet, som giver maksimal siddekomfort. 

Havestolene og bænken ser også fantastiske ud indenfor. På terrasen kan du skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære ved at tilføje forskellige dekorative puder og plaider. Når sommeren går på hæld, så flyt dine BEDER møbler med ind, og skab et moderne og stilfuldt udtryk i din stue. 


Det klassiske udtryk og kvalitetsmaterialerne gør, at du kan nyde BEDER havemøblerne i mange sæsoner.

Se flere komfortable lounge sæt, og læs om deres fordele.