Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Trenden THE THINKER med blå, grå og sorte farver og et enkelt, elegant udseende

Skab plads til eftertanke med den nye trend: THE THINKER

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: THE THINKER, CREATIVE MIND, HUMAN NATURE, Trends, Nyheder

Velkommen til den rolige og harmoniske indretningstrend, som vi kalder THE THINKER.

Med fokus på enkelhed og harmoni trækker THE THINKER-trenden på klassisk minimalisme i den skandinaviske stil. Vi skaber rolige rum og stille kroge til mindfulness, hvor man kan være i nuet. Læn dig tilbage i POMOSE lænestolen, fortabt i en roman eller hensunket i dine egne tanker.


Farverne er blå, grå og sort, uden forstyrrende kontraster, der distraherer sindet. De tidløse og stilfulde farver kombinerer både det gamle og det moderne for at skabe en dybsindig atmosfære.

Dekorer din væg med en HEJLSMINDE hylde, og vær ikke bange for at lade nogle af de små "rum" være tomme for at lade øjet finde hvile. Lys et mørkt hjørne op med HELGI lampen i hvidt metal.


Med fokus på rene og geometriske linjer giver denne trend plads til refleksion med et moderne skandinavisk look. Metal, glas, keramik og træ kombineres for at skabe et enkelt og elegant udseende.

Placer AALBORG bænken i entreen eller i stuen. Den udgør ikke alene en siddeplads, men skaber også et naturligt rum for opbevaring - pænt gemt væk i smukke HAAGEN æsker.


Skab en afslappende atmosfære i soveværelset - så smukt og behageligt, at du kunne tilbringe hele dagen der. Nyd, hvordan KATJA sengesættet matcher KONGSBERG sengerammen i denne indretning:


THE THINKER er en af tre trends i JYSK denne sæson. Vores dygtige Range and Design team har omhyggeligt beskrevet dem og håndplukkede de produkter, der matcher hver trend. Lad dig også blive inspireret af de to andre trends: CREATIVE MIND og HUMAN NATURE.