Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Hygge, Simplified Luxury og Urban Roots miljøer

Nye trends: Enkelt og stilrent design

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: Trends, Boligindretning, Fornyelse

Efterhånden som verden omkring os bliver mere og mere kompleks, er tætte menneskelige relationer en sjælden luksus og tid en stadig stressfaktor. Vi længes efter enkelhed og gennemskuelighed, og vi drømmer om nære venskaber og tætte forhold til dem, vi elsker.

Foråret og sommerens designtrends afspejler disse tendenser, og du finder dem i den gennemførte indretningsstil og de smukke nye produkter, der er landet i JYSK. Vores dygtige og kreative designerteam har håndplukket dem alle, så lad os introducere dig til: Simplified Luxury, Urban Roots og Hygge.

Simplified Luxury - less is more

Med en gendefineret version af sidste sæsons dramatiske Dark Deco introducerer vi Simplified Luxury. Dette er en lettere udgave, hvad angår både farver og overordnet udtryk: Stilen er ren og stram, med minimalistiske, strukturelle mønstre og bløde former.

Indretning med Simplified Luxury-stilen

Farverne er skabt af - eller kan ligefrem afgøres af - råmaterialerne. Med andre ord er det fysiske og det visuelle udtryk integreret og forenet, hvilket resulterer i et harmonisk, roligt design. Paletten er tone i tone med forskellige nuancer af f.eks. blå eller grøn.

Tekstilerne er bløde, ærlige og rene, og bruges til at blødgøre det funktionelle udtryk. Prints er inspireret af naturlige materialer, såsom sten og terrazzo. Møbeldesignet trækker på 50'ernes æstetik, med tynde stoleben og støvede farver.
Eksempler på produkter der afspejler Simplified Luxury-trenden
 

Displaying 0 - 0 of 0

Urban Roots – back to basics

Her er en grøn mega-trend, som vi allerede har kendt til i et stykke tid - men du har aldrig oplevet den helt på denne måde. Den overordnede symbolik er natur, ro og velvære. De brændte og brune toner er basen for Urban Roots’ organiske design, hvor vi bliver mindet om vores arv og historie.

Indretning med Urban Roots-stilen

Strukturerne er rå og organiske. Materialerne er en kombination af søgræs, træ og ”mesh” - perforeret metal med et luftigt udtryk. Tekstilerne er fremstillet af naturlige materialer som bomuld og filt. Signaturfarverne er toner af grønt og guld.

Eksempler på produkter der afspejler Urban Roots-trenden

Hygge – et feminint twist

Med vores tredje tema, Hygge, byder vi dig velkommen til et boheme-inspireret univers med et feminint touch. Skab en charmerende krog, hvor du og familien kan hygge og nyde de rolige farver og nedtonede geometriske mønstre. Med Hygge bliver det uperfekte perfekt.

Indretning med Hygge-stilen

Tekstilerne er dekoreret med muntre små frynser og fine blomstermønstre. Designet er inspireret af gamle håndværkstraditioner, og det tilføjer et uformelt look til produktlinjen. Materialerne omfatter let træ og bambus, flettet efter traditionelle teknikker. Farverne er varme, støvede og feminine som vores Peach Whip eller Desert Sand.
Eksempler på produkter der afspejler Hygge-trenden
 

Vælg din yndlingsstil

Uanset om du kan lide en varm palette og delikate detaljer i dit hjem, om du er til isblå, kølig minimalisme eller til en vildere, mere naturlig indretning, så kan du finde noget der passer til din smag i JYSK.