Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Grå lænestol og puff og stue i moderne hjem

Møbler der afskærmer og smart opbevaring

Dato:

Kategori: Inspiration, Opbevaring

Den 15. maj fejres af FN som International familiedag. Selvom det er en god anledning til at nyde ens familie, så kan man jo nogle gange godt få nok af mand eller kone, småbørn, teenagere eller forældre. Uanset om du er helikopterforælder eller har børn, der vender hjem igen, så kan det være en svær udfordring at få noget privatliv i et fyldt hus. Så svær, at en tidligere kollega engang fortalte mig, at hun nogle gange kunne finde på at gemme sig i tøjskabet for at komme ud af syne og få lidt alene tid. Der er dog visse tricks som du kan bruge, så du slipper for at gemme dig for din familie.

Møbler der afskærmer

En stor trend for tiden er de så kaldte ”afskærmningsmøbler”, der skaber følelsen af privatliv. Et glimrende eksempel er en wingback lænestol, der skærmer dig fra dine omgivelser. Hele familien kan være i stuen, alle optaget af hver deres ting. En i gang med en bog, en ser yndlingsprogrammet på tablet og en arbejder på en bærbar computer. En wingback stol er ideel til at skabe et privat rum, hvor du kan koncentrere dig. 


Når mange mennesker er samlet på et begrænset område, er der forskellige tricks, du kan bruge som får dit hjem til at virke mere rummeligt - så du undgår at skulle flytte til et større sted. Multifunktionelle møbler er svaret på mange af dine problemer. En sofa kan tjene som en seng såvel som det sted, hvor du smider dig med en kop kaffe og en bog. Nogle af de smartere sovesofaer såsom MARIAGER har endda også indbygget opbevaring.


Og ja, et andet stort problem i små hjem er ofte opbevaring. Møbler der både kan bruges til opbevaring og har en anden funktion er ideelle. Prøv at tænke kreativt. Bare fordi noget hedder et ”skoskab” betyder det ikke, at det ikke kan bruges til at opbevare alt muligt andet. Møbler til skoopbevaring er ofte meget smalle, hvilket gør at de kan være steder, hvor en kommode ikke kan. Opbevar dine handsker, huer og tørklæder her.


Få flere opbevaringstips her.

Flere tips til det lille hjem

Vi er ofte meget fokuseret på at udnytte alt gulvplads, men glem ikke det lodrette rum. Jo flere ting du kan hænge på dine vægge jo bedre. Det gør sig gældende for alle rum i dit hjem: Hæng hylder på dine vægge i stuen og bruge STOBY hængeopbevaring til håndklæder og føntørre på badeværelset.  


Undgå store, tunge møbler selvom det er fristende at købe møbler, der har plads nok til hele familien som fx en seks personers sofa eller et stort sofabord. Vælg istedet lyse og fleksible møbler, da de er lettere at bevæge rundt, og du kan tilpasse dem til dine behov.


Læs mere om den Internationale familiedag her.

 

Annika Student Help

Kommentarer