Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
May the Fourth be with you

May the Fourth be with you

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Sengesæt, Gaveideer, Børneværelse

Den internationale Star Wars Day er lige om hjørnet.

"May the force be with you" er en talemåde, der ofte benyttes i den fantastiske serie af film, for at ønske en person eller en gruppe af mennesker held og lykke. Den 4. maj, eller på engelsk "May the fourth", hilser Star Wars fans over hele verden hinanden "May the fourth (force) be with you", fordi datoen og talemåden lyder næsten ens. Man ønsker, at kraften, "the Force", vil være med den man taler til.

Talemåden bliver ofte brugt, når to eller flere af filmens karakterer skilles, eller når de står over for en truende udfordring. "Kraften" er et energifelt, som skabes af alle levende organismer, og som forbinder alt og alle i galaksen.
 

Fejr Star Wars Day

Har du en entusiastisk Star Wars-fan i familien, eller er en af dine venner vild med Han Solo, Storm troopers, Prinsesse Leia eller de nyere karakterer som Rey eller Kylo Ren, så inviterer til en ægte "premiereaften"?

Hils gæsterne velkommen ved døren med en lysboks i Hollywood-stil, hvor du viser titlen på aftenens film. Bed gæsterne tage plads i en behagelig stol, server lune popcorn, tænd stearinlysene og nyd jeres favoritfilm i den perfekte atmosfære som hyldest til George Lucas' fantastiske værker.