Soveværelse med seng med hvidt sengetøj og receptions-klokke

Luksuriøst soveværelse med hotel-atmosfære

Noget af det bedste ved at bo på et dejligt hotel, er den diskrete og harmoniske indretning på værelset, som hjælper dig til at slappe af og bare nyde øjeblikket. Der er ingen rod (medmindre du allerede har pakket ud), og det eneste formål med indretningen er at hjælpe dig til at koble fra. Den ukendte bys anderledes lyde bærer løftet om en ny begyndelse og om spændende oplevelser, der venter forude. I vores travle hverdag har vi alle brug for en lille smule luksus nu og da. Med få midler kan du selv skabe en hotel-stemning i soveværelset, så du kan drømme dig væk på en luksus-ferie.

Her er vores bedste tips til at skabe et eksklusivt soveværelse med ægte hotelatmosfære i dit eget hjem. 

Soveværelse med hotel-look

Der er en grund til, at mange hotelværelser holdes i tone-i-tone farver. Det skaber et roligt og harmonisk udtryk, som mange gæster værdsætter. Naturlige, varme jordtoner skaber en beroligende stemning, der kan gavne din søvnkvalitet. Undgå klare farver, som kan øge oplevelsen af energi i rummet.

Soveværelse med med matchende sengesæt
Sengetøj MALOU muslin 140x200 aqua
2 for 649,-
449,- /sæt
Spar 28%
gold
Kun i butik

Før du begynder at indrette dit soveværelse, er det en god ide at lave en plan for dit private åndehul. Husk, at du kun behøver at behage dig selv og skab et rum, der afspejler din helt egen smag og stil.

Hæng lange gardiner omkring sengen 

Lange gardiner indrammer værelset og hjælper med at skabe en intim og behagelig atmosfære. Gardiner afgrænser sengen fra resten af rummet og gør den mere privat, også selvom stoffet er gennemsigtigt.

Selvom soveværelset ikke er så stort, kan du stadig bruge gardiner i indretningen – værelset virker større og mere rummeligt, hvis du fx hænger et stort spejl på en af væggene.

Du kan også bruge gardiner til at skabe en lille krog, hvor du kan hygge dig med en bog - eller måske skjule vasketøjet. Under alle omstændigheder kan lange gardiner skabe en intim atmosfære i dit soveværelse. 

Matchende tilbehør og rygpuder

Læg et sengetæppe over den nederste halvdel af sengen for at beskytte dynen, og så du har nem adgang til et rart tæppe, når du læser i din yndlingsstol. Husk at matche farven til resten af indretningen.

Kombiner store rygpuder med mindre puder for at skabe et ægte hotel-look. Puderne tilføjer stil og raffinement til din indretning, og tjener som god rygstøtte, når du ser Netflix i sengen (bare indrøm det – vi gør det også).

God rejse!

Udforsk mere

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?