Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Smukke glaskugler med LED i vindue

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Jul, Juletraditioner

Når dagene bliver kortere og vejret koldere, får vi lyst til at lyse mørket op. Siden forhistorisk tid har mennesket tændt bål for at få lys og varme, men nu om dage slipper du for sod og aske - og du behøver ikke vente til jul med at sætte stemningsfulde op lys i indkørslen, haven eller på balkonen. Når det bliver mørkt, kan synet af lyskæder draperet om et træ, på en granguirlande langs et gelænder eller hængende fra tagrenden være helt magisk.


Du kan også tilføje festlig glitren til din have eller måske din altan med det kaotiske virvar af små, klare stjerner på vores lystræ "YGGDRASIL".

Glem ikke at tænke på dine naboer, når du sætter lys op på balkonen eller i din have. Det er bedst at undgå at genere dem med belysning, der skinner ind i deres stue eller soveværelse. Omvendt er der nogle steder ligefrem konkurrence om, hvilken nabo der kan skabe den flotteste julebelysning i forhaven. Uanset om du konkurrerer med nogen eller ej, er udendørs julelys en skøn måde at byde gæster velkommen på.

Indendørs julelys

Når du har fået den udendørs julebelysning på plads, er det tid til at dekorere stue og spisestue. Når vi nærmer os jul, nærmer vi os den mest magiske tid på året, og intet skaber en mere festlig stemning end julelys. Skab en lys og hyggelig atmosfære i dit hjem med elektriske juletræer som NJORD.


Hæng en sød lyskæde rundt om døren eller vinduet og tilføj lidt magi til indretningen. Glem ikke at tænde stearinlys for at skabe en lille krog, hvor du kan hygge dig med en god bog, mens Last Christmas lyder baggrunden.