Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Spisestue med gardiner og rullegardiner og kontor med lamelgardiner

Indret hjemmet med nye gardiner

Dato:

Kategori: Gardiner

Tags: Indretning, Soveværelse, Stue, Gardinbus

At vælge gardiner til dit hjem handler om mere end at sikre privatliv, og at afskærme for sollys. Smarte og trendy gardiner er blevet en stor del af vores boligindretning, der kan gøre hjemmet både hyggeligt og elegant.

Der er talrige muligheder, når det kommer til valg af gardiner, eksempelvis færdigsyede gardiner, rullegardiner, lamelgardinerplisségardiner og persienner. Det handler om at forene harmoni og stemning i et behageligt indeklima. Det kan derfor være en fordel at overveje rummets indretning og lysindfald, inden man vælger gardintype.

Inden du køber gardiner, bør du bl.a. tage stilling til:

  • Hvilken stemning, du ønske i rummet.
  • Om rummet skal kunne mørklægges, eller det skal skærmes af udefra.
  • Gardinets fremtræden i rummet.
Gardiner til soveværelset


I soveværelset er det blandt andet vigtigt, at gardinet bidrager med rolig atmosfære til rummet og giver mulighed for at kontrollere lysindfaldet fra vinduerne. Gardiner i meget mørke farver kan afskærme for stort set alt sollys, men kan også give soveværelset et dystert udtryk. Lettere farver kan skabe et mere afdæmpet og romantisk rum.

Gardiner til stuen

Stuen er et sted i hjemmet, hvor vi i dagstimerne ofte tilbringer meget af vores tid. Derfor kan det være en god idé, at gardiner i dette rum matcher farverne, der findes i den øvrige indretning. Det kunne eksempelvis gøres ved at vælge gardiner i de farver, der allerede findes i stuens møbler, puder eller tæpper, og på den måde skabe synergi og harmoni. På den måde bliver gardinerne en vigtig del af din hjemlige indretning.

Vælg og bestil gardiner i hjemlige rammer

Hvert hjem er unikt, og det kan være svært at matche nye gardiner, med den hjemlige indretning andre steder, end i hjemmet selv. Derfor arbejder JYSK med en ny og mere praktisk service. Du kan nemlig slippe for stress i butikken og i stedet få besøg af JYSKs gardinbus. Så kan du få råd og vejledning i dit eget hjem, af en professionel gardinekspert. Gardinbussen har det samme store udvalg som i butikken, og du vil således kunne se prøver af gardinerne i de omgivelser, de skal hænge i.

Savner du inspiration til vinduet, kan du få gode idéer i den nye gardinguide

Hvis du mangler vejledning og gode råd til køb og pleje af gardiner, så kan JYSKs nye gardinguide hjælpe dig på vej. I denne gardinguide har vi samlet vejledning til, hvordan du tager mål til almindelige gardiner, hvilket materiale gardinerne bør sys i, og hvordan du hænger dine nye gardiner op.