Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Tøjdamper og tøjstativ med skjorter

De 7 største fordele ved at bruge en tøjdamper

Dato:

Kategori: Inspiration, Soveværelse

Tags: Nyheder, Vasketøj, Tøjstativ, Tøjsteamer

Gør krøllet tøj pænt og glat på rekordtid, og fjern lugt fra tøj uden at vaske det. Det er nogle af fordelene ved en håndholdt tøjdamper, der er et smart supplement til strygejern og strygebræt.

Vi har lavet en liste over de 7 største fordele ved at bruge en tøjsteamer frem for et almindelig strygejern. Læs med, og lær hvorfor du skal bruge damp til dine tekstiler.

1. Dit tøj holder længere

Damp er en mild måde at fjerne folder og krøller fra dit tøj, og hvis du damprenser dit tøj imellem hver tur i vaskemaskinen, forlænger du tøjets levetid.

2. Konstant damp fjerner krøller og folder

Når du stryger tøj på et strygebræt, skal du være opmærksom på folder og læg. Brug en steamer til at give dit tøj et mere afslappet og blødt udtryk og undgå skarpe kanter på skjorteærmet eller buksebenet.

Foretrækker du strygebræt? Få vores bedste tips til at stryge din skjorte

3. Damp kan bruges på alle tekstiler, der tåler strygning

En tøjdamper kan bruges på alt fra tøj til duge og gardiner. En håndholdt steamer med lang ledning er nem at bruge i hele dit hjem.

4. Damp dit tøj direkte på bøjlen

En håndholdt steamer gør det nemt at glatte forskellige stoffer i dit hjem – de behøver ikke at ligge fladt på strygebrættet. Damp fx dit tøj direkte på bøjlen.

5. Opfrisker dit tøj uden vask eller kemisk rens

En tøjdamper bruger kun vand og varme og er dermed en ikke-forurenende måde at opfriske dine tekstiler. Du sparer på både el og vand, når du skærer ned på tøjvasken.

6. Fjerner lugt fra tøj

Du kan bruge en tøjsteamer til at fjerne lugt fra tøj. Dampen dræber 99 % af alle bakterier og hjælper dermed med at fjerne lugt fra tøj – også det, der ikke traditionelt kan vaskes. Damp kan være varmere end kogende vand, og når stof udsættes for damp, vil varmen og fugten dræbe lugtfremkaldende bakterier. Brug også en damper til at genopfriske vintage tøj, som har en ”gammel” lugt.

7. Undgå brændemærker  

Ved dampning undgår du de brændemærker, som tøjet kan få, når du bruger strygejern

Tøjdamper med tekstilbørste, tekstilklips, bøjlekrog og vandbeholder


Med en tøjdamper kan du både forlænge dit tøjs holdbarhed og spare penge. Damp er en sikker og skånsom måde at fjerne folder og rynker fra tekstiler. Med vores tøjsteamer REIMER får du også:

  • En tekstilbørste der koncentrerer dampen og forbedrer indtrængningen af damp. Det gør det nemmere og hurtigere at glatte kraftigere tekstiler.
  • Tekstilklips der kan anvendes til at glatte kanter og linninger.
  • En bøjlekrog som kan sættes på overkanten af døre/skabslåger. Perfekt til tekstiler som hænger på bøjle.
  • En vandbeholder til påfyldning af vand.
  • Nem opbevaring og transport. Det praktiske design gør den nem at opbevare og transportere. Tag steameren med i kufferten og undgå krøllede kjoler og skjorter på din ferie.