Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Tøjdamper og tøjstativ med skjorter

De 7 største fordele ved at bruge en tøjdamper

Dato:

Kategori: Inspiration, Soveværelse

Tags: Nyheder, Vasketøj, Tøjstativ, Tøjsteamer

Hos JYSK introducerer vi REIMER. En håndholdt tøjdamper, der fjerner behovet for strygejern og strygebræt.

Er du i tvivl om, hvad fordelene ved damp er? Vi har lavet en liste over de 7 bedste grunde til at bruge en tøjsteamer frem for et almindelig strygejern. Læs med, og lær hvorfor du skal bruge damp til dine tekstiler.

 1. Med en tøjdamper holder dit tøj længere. Damp er en mild måde at fjerne folder og krøller fra dit tøj, og med damprensning imellem vask forlænger dit tøjs levetid.
 2. Konstant damp fjerner krøller og folder. Brug en steamer til at give dit tøj et mere afslappet og blødt udtryk frem for det mere skarpe udtryk fra strygejernet.
 3. Damp kan bruges på alle tekstiler der tåler strygning. Brug din tøjdamperen på alt fra tøj til duge og gardiner. En håndholdt steamer med lang ledning er nem at bruge i hele dit hjem.
 4. Praktisk vertikal og horisontal dampning af tekstiler. Det håndholdte design gør det nemt at bruge tøjdamperen på forskellige stoffer i dit hjem. Damp fx dit tøj direkte på bøjlen.  
 5. Opfrisker dit tøj uden vask eller kemisk rens. Tøjdamperen bruger kun vand og varme og er dermed en ikke-forurenende måde at opfriske dine tekstiler.
 6. Fjerner lugt og dræber 99,9% af alle bakterier. Ved dampning undgå du enhver risiko, der forbindes med strygning (såsom brændemærker og utilsigtede folder) samtidig med, at dampen dræber de fleste bakterier og hjælper med at fjerne lugt.
 7. Lille og nem at opbevare. Det praktiske design gør tøjsteamere nemme at opbevare og transportere. Tag steameren med i kufferten og undgå krøllede kjoler og skjorter på din ferie.

Med en tøjdamper kan du både forlænge dit tøjs holdbarhed og spare penge. Damp er en sikker og skånsom måde at fjerne folder og rynker fra tekstiler. Med vores tøjsteamer REIMER får du også:

 • En tekstil børste der koncentrerer dampen og forbedrer indtrængningen af damp. Det gør det nemmere og hurtigere at glatte kraftigere tekstiler.
 • Tekstil klips der kan anvendes til at glatte kanter og linninger.
 • En bøjlekrog som kan sættes på overkanten af døre/skabslåger. Perfekt til tekstiler som hænger på bøjle.
 • En vandbeholder til påfyldning af vand.

JYSK tøjsteameren kan købes online den 16. juli og i vores butikker fra 7. august 2019.