Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Hyggelig stue med sofa, TV-bænk, lille bordlampe og forskellige pynteting

Brug dit TV-bord til at skabe hygge

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Lysestager, Blomsterpotter, Kunstige planter

Et TV-bord kan være meget mere end bare et sted til opbevaring af dit TV, dine gamle dvd'er og fjernbetjeninger. Flere og flere nøjes kun at have en tablet eller en bærbar computer, men alligevel kan et TV-bord være til stor nytte i stuen. Det fylder ikke meget, men alligevel giver det dig en stor overflade som du kan indrette til et fint stilleben.

I denne blogpost giver vi dig vores 3 bedste tips og tricks til at få mest muligt ud af dit TV-bord.

Et hjørne af en stue med en sofa, en kurv, en lille bordlampe og et moderne TV-bord


Uanset om dit TV-bord er et levn fra dengang, hvor du havde et TV, eller om det stadig fungerer som et reelt bord til dit TV, har du masser af muligheder for at dekorere det. Det kræver næsten ingenting at gøre det til et moderne TV-bord med meget af det interiør, du allerede har derhjemme.

1: Skab din egen skyline midt i stuen     

Potteplanter, kunstige planter, lysestage, pynteting og bordlampe på et TV-bord


Når du har en relativt stor overflade at dekorere, er det en god idé at se den som en skyline. Prøv at skabe den samme silhuet med genstande i forskellige højder og bredder for at skabe et varieret look. Sørg også for at skabe lidt dybde, hvor nogle emner står foran og andre i baggrunden. Som i en ægte skyline giver det liv og blikfang.

2: Træk naturen ind på øverste hylde

To potteplanter på et moderne TV-bord, den ene med en høj plante og den anden med en hængende kunstig plante


Blandt dit dekorative tilbehør kan det være en fordel at få noget natur ind. Den grønne farve og de organiske former skaber et dynamisk og levende udtryk.

En hængende kunstig plante i en lilla blomsterpotte ved siden af en opret plante i en gul blomsterpotte


De kunstige planter, man kan få den dag i dag, er så naturtro, at du nemt kan blande naturlige planter og blomster med den kunstige af slagsen – bare husk på, hvilke der skal vandes.

3: Tænk over lys og skygge  

Lysestage i guld-look og sort skulptur


Intet skaber hygge i et rum som stearinlys og indirekte belysning. Igen: Lad dig inspirere af silhuetten på en skyline, og sørg for at placere dine lyskilder i forskellige niveauer for at skabe et varieret look. Læn dig tilbage og nyd det spændende spil mellem lys og skygge.

Lille bordlampe i rattan med retro-look


En lille bordlampe, som for eksempel ALBERT, er en strålende lyskilde og samtidig hyggelig. Det hessianlignende materiale tilføjer varme til lyset, der skinner gennem de fine små huller med en blød, dekorativ glød.

Læs mere om, hvordan du gør din sofa til en hyggekrog, eller skaber en hyggelig vindueskarm

Hvordan skaber du hygge i din stue? Del dine ideer med os i kommentarfeltet nedenfor.