Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Spisebord BANNERUP 76x120 hvid/krom

Varenummer: 3620803

Spisebord BANNERUP 76x120 hvid/krom

  Pr. stk. 699,-

Specifikationer

Type Spisebord
Form Firkantet
Materiale Krom,
Folie
,
MDF
,
Melamin
, Metal, PU (polyuretan), Plast
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller
MDF
-plade.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid, Krom
Udtræk Nej
Størrelse samlet Bredde: 76 cm, Længde: 120 cm, Højde: 73 cm
Afstand mellem ben 104 cm,70 cm
Frihøjde under bord 71 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 82 cm, Længde: 126 cm, Højde: 18 cm
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
18 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/10/2018

Super flot.

Det er et super flot bord og meget god kvalitet. Jeg er begejstret.

Skrevet af: Ann Britt Rasmussen By: Odense C Alder: 45-54 Køn: Kvinde
10/09/2018

Spisebord

Flot og stabilt spisebord. Benene kan justeres i højden så det ikke vipper.

Skrevet af: Michael By: Asnæs
02/09/2018

Super god kvalitet

Super god kvalitet til billige penge og en dejlig størrelse til mindre køkken. Super der kan sidde 4 pers ved den og hvis behov 1 person ved hver bordende, så den kan sagtens bruges til 6 personer

Skrevet af: Berit Thomsen Knudsen By: 6740 Bramming Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/07/2018

Skønt bord

Bordet der kan det hele , skrive bord , spise bord , hyggebord Nemt at samle og død pænt

Skrevet af: Anders Eigen By: Slagelse Alder: 55-64 Køn: Mand
26/03/2018

Super god og overskudsagtig betjening

Min hustru og jeg skulle købe et spisebord til vores søn, der lige er flyttet hjemmefra. Vi blev betjent af en meget informativ medarbejder, der samtidig var meget hjælpsom og hurtig. Varen blev endda båret helt ud i bilen. Selve bordet var nemt at samle og fungerer efter sigende fint,

Skrevet af: Tony Rossi Lundby By: København S Alder: 55-64 Køn: Mand
19/01/2018

Okay

God pris God kvalitet

Skrevet af: Hans By: Horsens Alder: 25-34 Køn: Mand
23/10/2017

Fint bord

Lækkert bord, og rigtig nemt at samle. Bestilte det via Jysk.dk, og det fungerede helt perfekt.

Skrevet af: Anne-marie By: Tåstrup Alder: 35-44 Køn: Kvinde
30/08/2018

Super

Odnos kvaliteta i cijene odličan

Oprindeligt skrevet på jysk.ba

Skrevet af: Adnan By: Jablanica Alder: 25-34 Køn: Mand
23/04/2018

Pöydän arvostelu

Pöytä oli hyvännäköinen ja tyylikäs ja kokoaminen oli helppoa myös. Ainoa pieni miinus oli muutama lievä valmistusvirhe tai -kuljetusvaurio reunassa mutta ne olivat niin pieniä että kotifiksauksella sai näkymättömiin. Jos tuote olisi ollut kalliimpi, olisin ehkä reklamoinut mutta nyt koin että hinta / laatusuhde oli pienestä virheestä huolimatta kelvollinen eli olen ihan tyytväinen.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: Jouko Anttonen By: 26100 Alder: 45-54 Køn: Mand
19/09/2017

Komentar

Jako zadovoljna!!!

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

Skrevet af: Jasenka čajko By: Ivanić grad Alder: 45-54

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer