Dyner med fyld af silke eller uld

En god søvn er afgørende for din energi og dit humør i de vågne timer. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige dyne. En silkedyne eller ulddyne er nogle gode alternativer til den klassiske dyne med dun og fjer. En silkedyne er utrolig god til at temperaturregulere, og silkedynen er derfor et godt valg, hvis du har det meget varmt om natten. Ulddynen er ventilerende og fugtabsorberende, og er god til dig, der skiftevis sveder og fryser om natten. Find enkeltdyner og dobbeltdyner med fyld af silke, bomuld eller uld. Vælg mellem sval, varm og 4-seasons, hvilket er en dyne der består af to dyner, som kan knappes sammen eller bruges hver for sig, i størrelserne 135x200, 140x200 eller 240x220. Se udvalget og køb, her eller besøg din lokale JYSK butik.

En silkedyne sikrer dig en god søvn 

Silkedyner er af natur tyndere end traditionelle dyner. Silkedyner har en tynd og tæt struktur, hvilket øger fyldets evne til at lede kroppens varme tilbage under dynen, samtidig med at fyldet tillader kroppen at ånde naturligt natten igennem. Derfor vågner du sjældent fugtig og svedt, når du sover med en silkedyne.

Silke har fra naturens hånd nogle specielle karakteristika, der gør dynen helt unik.

  • Silkedyner er temperaturregulerende, hvilket gør at du sjældent vågner overophedet og svedt.
  • Silke er et åndbart og antibakterielt materiale, som sikrer dig et hygiejnisk og behageligt sovemiljø. En silkedyne er derfor særdeles velegnet, hvis du har allergi. 
  • Dyner med silkefyld absorberer og afleder fugt, hvilket sikrer, at du har det tørt og tempereret hele natten.

Sov godt med en ventilerende dyne af uld

Ulddyner har masser af gode kvaliteter, der giver en god komfort når du sover, fordi den er let og luftig. Uld er fra naturens side kendt som et fugtabsorberende og ventilerende materiale, der renser sig selv. Hvis din kropstemperatur ændrer sig meget i løbet af natten, og du skiftevis fryser og sveder, kan det være en god idé at købe en ulddyne. Denne type dyne er også god til børn, der ikke selv kan regulere deres kropstemperatur om natten.
Dyner der indeholder uld har ofte en længere holdbarhed fordi materialet er selvrensende og bevarer dens struktur og fylde - husk blot at lufte den regelmæssigt.